araba taunus coupe o kasada fazla coupe yok.. türkiyede bile taunus cenneti olmasına rağmen çok az coupesi var. olanlarda 1.6 ve 2.0 olarak üretildi ben şahsen 2.9 v6 sını ilk defa bu klipde gördüm..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Zaten swap bi taunus bu, 2.9 sierra efi motoru..
Mk5 taunus (cortina olarak geçiyo yurt dışında ) coupe Türkiye'ye 40 küsür tane olarak girmiş (bi yerde okumuştum yanlış olabilir ) , yürüyenlerinin sayısı 15 20 yi i geçmez..
Makara yapılcak bi konu açmadım, uyandırayım.
evet bir tane mavi 1.6 bir tanede kırmızı 2.0 ını görmüşdüm.. mavisi çok bakımlıydı yılan gibiydi op orjinaldi sahibi hafif bir yere vermişdi birde jant atmış sıfırda boya vardı arabada oynamamışdı başka bir yeriyle motoruyla falan lpg bile yokdu arabada.. kırmızı bitik durumdaydı araba pas içindeydi satılıkdı zaten yalan olmasın sahibi 2-3 bin tl gibi bir şey istiyordu ama çok bakımsızdı her yanı çürük pas içindeydi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Ford Taunus 1.6 GT 1977 Model 2.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - Pasif İlan - 50659592
Ford Taunus 1.6 GT 1977 Model 2.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - Pasif İlan - 67127781
Ford Taunus 1.6 L 1979 Model 3.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - Pasif İlan - 83437457
Ford Taunus 2.0 20M V6 1985 Model 10.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93407058
Ford Taunus 1.3 L 1985 Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96426362
Ford Taunus 1.6 GT 1985 Model 4.100 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60520625
Sahibinden Satılık 1979 Model 200000 Km Ford Taunus 3.000 TL - 93872295
Ford Taunus 1.6 GL 1982 Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 80046735
tüm taunus coupe ilanları bunlar.. Bu ilanlar defalaca güncellenip silindi. Bunların haricinde 3 4 tane daha var satılan. onları koyamadım cünkü silinmişler.
makul fiyatlara alınırsa güzel proje arabası olur.. içini komple 90 model olan en son makyajlı kasanın içi yapılsa ve dış görüntüyüde bire bir aynısı yapılsa başlangıç için güzel olabilir. sonrada orjianlliğini bozmadan modlana bilir..
gorsellık cok guzel olmus tanusu bu şekilde hayal bile edemezdım turbo zaten ayrı bı guzellık ıkısı guzel bı kombınasyon olusturmus tskler vıdeo ıcın
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Hiç hoşuma gitmeyen gts görünümünden bahsediyosunuzbmw gögsü denen lanet yamuk şey ve ayar tutmayan tampon far panjur 3 lüsü
![]()
Öyle bi proje degilde komple söküp cosworth koyulası bişey
bin uçursun senide
Rica ederim.. Bikaç resmi var koyayım onlarıda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)