Sinir oldum herkes bilsin istedim,öncelikle hediye gelen lacoste tarzı damat t-shirt'i ilk giydiğimde güzeldi fakat ardından ilk yıkamadan sonra önü gemi gibi dikilme ve çekme yaptı.Neyse dedim bizde bi hata vardır veya sündürmüşümdür vs ondan olmuştur,2-3 kere giydim giymedim zaten öyle olunca giymek istemedim yani 2-3 kere yıkandı ama ilk yıkamada kendini bıraktı.3 ay sonra tekrar damattan başka bişeyler aldım.Bunların içerisinde 2 adet t-shirt vardır.Bunlarıda aldım giydim gayet güzel üstüme filan oturuyor.Bir defa yıkandı, dün birini giyeyim dedim kesinlikle çekmiş az daha dik dursam göbeğim açılacak.Bu da t-shirt fakat kalın kumaşlı gösterişli bi t-shirt.Eski t-shirt in çektiği de aklıma gelince ikisini de alıp dün incelemeye gönderdim.Bugün başka bi t-shirt giydim bu t-shirt te çekme mekme bişey yoktur sanıyodum çünkü ötekiler gibi değil sıradan bildiğimiz ince t-shirtlerden.Rengini beğendiğim için aldım.Fakat bu da biraz çekmiş ve bel tarafı oturmuyor kabarıyor eğik duruyorum önü dikiliyor dik duruyorum arkası dikiliyor .Damat'ın sanırım kalitesini dilimiz yanarak anlamış olduk.Damat'ın ürünlerinin fiyat politikasına bakarak veya mağazada deneyip güzel olduklarına bakmayın kesinlikle tek giyimlik ürünler.Yıkadığınız anda tam bir fiyasko.Aldığım t-shirtlerin teki hediyedir ötekiler 70-80 liralık t-shirtlerdir.Bugün şikayet sitesine mesaj yazdım umarım görürler.Bunu da bırakacağım incelemeye.
Zara filan da var onları da ben yıkıyorum onlarda bi durum yok.Kaç senelik çocukluktan kalan LC waikiki ler bile duruyor pamuklanma olsa bile böyle yapıları bozuk değil orası burası dikilmiyor.Ürünlerde kesinlikle 30 derece dışı yıkanmadı.Dediğim gibi damat ın dışında böyle sorun yaşamadım.Şikayet sitesinde gördüğüm kadarıyla çoğu insanı sallamışlar yanlış yıkama filan diye.İnşallah hatalarını kabul ederlerde gömlek veya keten pantolon gibi çekmeyen şeylerle değiştirirler çünkü oradan t-shirt vs gibi şeyler bir daha hayatta almam bedavaya değiştirseler dahi.