Bu tarz bir çok şeyin kurtarıldıgını gormustum ama sızınkı nasıl olur bılemıyorum yapan arkadaşlarımız vardı forumda yardımcı olucaklardır
benimkinden betermişaraştırdım bugün bende. autoking in referans calısmalarına baktığımde ne farları 0lamışlar, o da düzelir sanırım. Bi görüşün.
sırasıyla 1500 -2000-2500-3000 grit zımpara ile zımparalanıp ardından meguiars plastx veya orta sertlikte bir polish ile tertemiz olur gibi
Far cam yüzeyi yenileme de kullanılan bir malzeme var , 2000 zımpara işleminden sonra pasta yapılıyor ve en sonunda da başta belirttiğim malzeme fara sürülüyor ve kurumaya bırakılıyor..Bahsettiğim malzemenin adı aklıma gelmiyor fakat kapağı açık bırakıldığında donup resmen cam gibi oluyor..Resimde görünenler cam çatlağı değilde vernik çatlaması gibi geldi bana daha çok..
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
Fotolardan gördüğüm durum için gayet kalın zımpara ile başlaman gerekebilir. Bunu da amatör bir uygulama ile toparlayamazsın.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Fotoğrafta tam belli olmuyor ama fardaki çatlakları gidermek çok kolay olmaz, sıfır gibi olmasada büyük oranda düzelme sağlanır çok kalın zımpara hatta makineyle zımpara yapılması gerekir.
Yada hiç uğraşmayıp orjinal farların camını söküp buna taksak? Bunlar 2. Far bi arkadaştan kaldı aslında ucuza hallolursa siyah tabanlı olduğu için takmak istiyorum sadece
Ort. Maliyet ne kadar tutar uğraşmaya değer mi zimpara için?
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Bu şekilde bir arkadaşımın farları olmuştu eğer onun gibi ise bunlar çatlak değil içten tozların farın ısısı ile bu şekilde oluşumu. Farın içinin açılıp, silinmesi yeterli eğer bahsettiğim durum ise.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)