Arkadaslar bu iki makina arasında kararsız kaldım. Ama birde Canon 1D Mark III seceneğim var bütceme uygun. 2. el veya sıfır farketmez cihaz temiz olduktan sonra alırım sizce ne almalıyım. Kullanıcı yorumları varmı?
Arkadaslar bu iki makina arasında kararsız kaldım. Ama birde Canon 1D Mark III seceneğim var bütceme uygun. 2. el veya sıfır farketmez cihaz temiz olduktan sonra alırım sizce ne almalıyım. Kullanıcı yorumları varmı?
çok yakın makinalar değilmi bunlar birbirine ??? nikon mu daha çok houşna gidiyo yoksa canon mu ona karar vermen lazım ... çünkü segmentler aynı![]()
SM PERFORMANCE
Alın size en güvenilir bağımsız test yapan yerlerden bir tanesinin karşılaştırması. 7D ile 300s arasında çok belirgin ccd kalite farkı var. Ben olsam D7000 alırdım, ki aldım zaten. Hem daha ucuz, hemde ikisindende üstün.
Canon son dönemde CCd teknolojisinde geri kaldı. Bunu en iyi Canon Eos 5D Mk3 ve Nikon d800 karşılaştırmasında anlayabilirsiniz. Son dönemde ya Nikon, olmadı Sony alınmalı.
DxOMark - Compare cameras side by side
Ali Can Calis
7D ile D300'un ISO basari karsilastirmasini hic inceleme imkanin olmus muydu?
7D ISO basarisiyla D300'den ustun bir makina.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Bende Canon 600d ve Nikon d5100 arasında kaldım ama kullandıgım gordugum kadarıyla nikon fotograflarda daha keskin goruntuler elde edıyor ust makınalardada olsa yine nikon tercih ederim
Kullanım olarak daha rahat ediyorum acıkcası
Nikon diyorum..
Size kısa bir cevap olarak bu karşılaştırmayı tekrar vermek istiyorum. Burası bağımsız olarak en güvenilir testleri yapan yerlerden bir tanesi. Burada direk ccd performansı karşılaştırıldığı için Nikon'un genelde daha başarılı olduğu ortada. Seçim yinede size kalmış.
DxOMark - Compare cameras side by side
Ali Can Calis
Ucuzu hangisi ise onu almalısın ki yanına bu makinelerin hakedeceği güzel lensler alabilesin...
Everyday I ** Çapulling!!!
düşünmene gerek bile yok Canon 1D Mark III den başka bi secenek sunman hatta mükenmell makine bende nikon 5100 var ama Canon 1D Mark III süper bişey![]()
nikon D300 kullanıcısıyım. D300s arasında tek fark video. 7D makinamda var ama benim tercihim genelde D300dür nedense ona daha çok kanım ısınıyor.
İkiside muadil cihazlardır,
benim tercihim D300s olurdu...
bu sabah medıa markta nıkon d300s le 7d yı yanyana gordum aldım elıme foto çektım 7d nın perde sesı çok uyuz bişe hiç sevmedım ele oturuşu canondan beklenmıcek şekilde 10 numara ve makıne buyuk gripsiz bile rahat taşınır. Ama d300s i elıme aldıgımda kalıte kendını belli etti.. heleki o perde sesı yokmu otomatık moda alıp defalarca cektımde gorevlı gelıp beyfendı fazla zorlamayın dedı babamda hadı çıkalım dedı zor ayırdılar. Hala o ses kulaklarımda. Ben Nikon diyorum.
edit
nıkon d7000 ı herkese sordum benımde kafama yatmıştı ama hiçkimse tavsıye eetmedı lense yağ sıçratma olayından tutta netleyememe sıkıntısı bıle çekenler var alan satamıyor pıyasasıda oyle çok yok zaten zevkler farklıdır ama o parayo 7000 e verıceğime gerekırse para koyar 300s alır keyfını surerım![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)