Gerçekten kötü bir kaza sn sn'ye. Roll cage bile kurtaramamış anlaşılan.
enteresan o virajı alamaması yada çaba sarfetmemesi en ufak bi fren bile yok.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
yaklasik 1 dk boyunca kameraman dahil kimsenin (1 kisi haric) yardima gitmemesi daha ilginc bence
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
güneş filan mı aldı gözünü ne yaptı resmen virajı farkedemedi adam yaa..
yada kalp kizi filan mı gezirdi böyle bir vurma şekli yok yaa..
Asıl sancı uyandığında..
bence gitmesi biraz ilginç olmuş prof. bir yarışda kaza oldu diye millet tirübünden adamın yanına giderse Allah korusun daha kötü şeylerde olabilir.
Türkiye'de ilk yardım bilmeyip trafikde kaza yapmış araçdan insanları çıkartırken neler olduğunu görüyoruz
bence araçda bir sorun oldu o yüzden direk girdi yoksa en ufak bir direksiyon hareketi bile yok
Adam moleküllerine ayrılmış ne yardımı. Ayrıca zaten ilkyardım bilmeyenin yangın vs.. durumu yoksa müdahale etmemesi gerekiyor...
göz göre göre patlamış ya.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Adam bildiğin intihar etmiş hiç tepki vermeden dümdüz gitmiş. Yani insan olan bir tepki verir kurtarmak için o heyecanla bile olsa direksiyonu kırması gerek. Saniyeler içerisinde sağlam bir arabanın nasıl parçalandığının en büyük göstergelerinden birisi olmuş video yazık olmuş Pilota.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
Geçen sene Temmuz ayında olmuş kaza. Adam 51 yaşındaymış. Koltuktan kurtulması garip geldi. Normal koşullarda koltukta durması gerekiyordu o kemerlerle.
IN BOOST WE TRUST
ACCIDENTE CON BMW Georg Plasa fallece en la Subida a Rietti - YouTube!
buyurun link ...
ne gerizekalı insanlar var adam orda ölümle oğraşıyor izleyenlerde alkışlıyor bu nasıl bir vijdandır
Emniyet kemeri isini yapmamis...
İnsanlarin cikartmaya calismamalari guzel...
Pilot olumune surmus resmen!
yarış kurallarına göre kaza anında ilk yardım ekibi dışında ( İlkyardım gönüllüsü hariç) araca ve pilota dokunamaz. Suçtur Kalıcı sakatlık veya ölümde anında yargılanırsınız. Avrupalı bilinçli bizde hop arabdan cıkartmalar yere yatırmalar ölen ve sakat kalan insanımızın sayısı belli değil.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
yardima kosmamislar derken, gidip ordan cikarsinlar diye soylemedim. hani en azindan arabanin yanina gidilir, yardim edilebilecek birsey olur mu diye vs. vs.
her neyse, bana biraz sanki adam arabanin icinde bir problem yasadi (kalp krizi, beyin kanamasi vs) gibi geldi. yoksa hem fren yok hem manevra, hicbir aciklamasi yok...
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Eğerki 1 sn'de bilincini kaybetmediyse pilot ; direksiyon hamlesi yada frenaj olmadıgına da baklırsa teknik de olabilir, saglık problemi de olabilir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)