iş dolayısıyla 1 ay kadar gökhan(gökhanak) kardesim ile sinoptayımvarsa forumdan sinoplu yada burda ikamet eden arkadaslar tanısıp muhabbet etmek ve gezilecek görülecek yerler hakkında bilgi almak istiyoruz
![]()
iş dolayısıyla 1 ay kadar gökhan(gökhanak) kardesim ile sinoptayımvarsa forumdan sinoplu yada burda ikamet eden arkadaslar tanısıp muhabbet etmek ve gezilecek görülecek yerler hakkında bilgi almak istiyoruz
![]()
iş yapın iş aç kalacaksınız aç
erman abi gitmeden denk gelemedik seninle, ben istanbuldayım uzunca bir süre ama numaram var sende, her türlü konuda yardımcı olabilirim bir şey olursa.önceden de konuştuk 24 saat arayabilirsin.![]()
1 hafta kadar inceburunda bi tanıdıkta kaldım, çok güzel bi yer yemyeşil, hiç sıkılmazsınız![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Hamsilos gerçekten güzel. Ben 2008'de gitmiştim her sene gitmek istiyorum. Sinop cezaevini mutlaka gezin tüylerinizi diken diken edicek yerler var![]()
sezon bitti siz geliyorsunuz denk getirememissinizgüzel bir tatil kasabası gibi yer
sabah sahilden fırından sıcak ekmek alıp limadaki çaybahçelerinde kahvaltı yapmanı tavsiye ederim
balık seversen çarpan(iskorpit) yemeden dönme
2-3 tane gece çıkılacak mekan var kıyı bar,elika cafe vb... doğası,denizi,koylar harika
![]()
samsun,cihan,28
hamsilosu dün gördük gerçekten harika biryer merkezde güzel mekanlar var bakalım gezmeye devam daha buralardayızilgi için teşekkürler
![]()
SongürGarageTeam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)