solo hd modelinden alıcam trde uygun fiyata nerde bulurum bilen eden varmıdır?
solo hd modelinden alıcam trde uygun fiyata nerde bulurum bilen eden varmıdır?
heryerde aynıdır gibime geliyor ufak oynamalar ariç tabi
bizim burda bire birleri var hem hesaplı hemde çakma olmasına rağmen çok kaliteli
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
http://www.techturkey.com/forum/off-...sok-fiyat.html
satan arkadaşı tanımıyorum ama 500 lira çok uygun diğer türlü mediamrkt gibi yerlere bakabilirsiniz fiyatları belli tabi.
imkanınız varsa yurtdışı daha iyi orda 200 dolar +tax pişman oldum almadığıma![]()
normal bilgisayarcılardan falan alma derim ortada çok çakma beats by gezer oldu.
hacı dükkanda bunların çakmaları var kalitesine göre değişiyo ama cidden çok çok iyi replikaları var en kalitelisi 90 lira![]()
dikkat etmek lazım çok ciddi replikaları mevcut bana hediye geldi studio modeli replika olduğunu biliyorum ama suphelenmedim değil acaba orjinalmi diye
orjinali ile yan yana koysan bile nerdeyse ayırt edemiyorsun seri numarası imzası vs herşeyiyle eksiksiz yapmışlar
ve ciddi başarılı çalıyor oyle boyle değil yani![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben 650liralık bi ses duyamadım bu kulaklıklarda yahu çok para
aslında bose un var fakat onlar dahada pahalı beastlerden ama onlar süper bence
ya bi arkadaş öyle yapmak için biriktiyordu ama ABD de olmadı nedensse pek uğraşmadık açıkçası![]()
Nedir bunun esprisi bu kulaklıkalrın?İnanılmaz pahalı belki de fiyat normal kalitesi özelliğine göre.
Hiç anlamam kulaklık vs
haklısın daha az paraya daha çok veren markada var fakat marka ve kalite algısı fiyatı yükseğe çekşyor
orjinali alıcam diye çakmayı yedirirler anlayamazsınız diye yazmıştım
ama açıkcası birçok forumdada karşılaştırmalarvar
hiç parasının hakkı değil
hatta forumdonanimhaberde bi karşılaştırma tavsiye konusu vardı
o paralara çok daha iyi kulaklıklar mevcut gereksiz buluyorum ben
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kalite algısı diye birşey yok aslında. pioneer kullaklığımda oldu sonyde onlar biraz ince ayrıntı gerektirmeyen parçalar için. ama dr. dre kulaklığı dünyadaki bütün müzikleri ayrıntılı dinleyebilmek için tasarlanmış bi kulaklık fiyat alkısı isminden değil kullanılan malzemeden yurtdışında bile yüksel fiyatlara satılıyor. aslında anlatmakla değil bi kere orjinal beats by studio ile müzik dinlemenizi tavsiye ederimkaliteli bi marka olmasa bazı djler konserlerinde dj üzerine üretilmiş kulaklık kulanırken özel hayatında dr. dre kulaklığı kulanmazdı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)