Arkadaşlar ileride bu sorunu yaşayanlara çözüm olması açısından bu konuyla ilgili soru cümlemi aşağıda bırakarak bu gün başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum.
Katalizörü söktürmüştüm ben ve düz bir boru koymuştuk yerine, söz konusu borunun sonunada yanıltıcı denen uzun aparatla ikinci sensör takıldı. ortalama 150 - 200 km kadar kullandım aracı bir sıkıntı yoktu, fakat bu gün 300. kilometrelerde ışık yandı.. o an panikle arkadaşımı aradım, hararet normal yağ lambası v.s. birşey yanmıyor.. ikinci sensörden olabileceğini söyledi.. ki cok yüksek bir ihtimalde böyle başka birşey gelmiyor aklıma, tabi yarın bir arıza zamazingosuna baglatıp meraekımı gidereceğim ama, eğer ikinci sensör yüzündense bu durum, ne yapmalı? nasıl gidermeli bu olayı?
Cok teşekkürler tekrardan..
Selam arkadaşlar
Bir adet d16v1 motor koduna sahip vtec2 düşünün.. fabrikasyon boru ölcüsüne sadık kalınarak katalizörün söküldüğü, yanıtlıcıyla arıza lambası yaktırmadan yerine yine fabrikasyon ölcüde borunun montajlandığınıda ekleyin bu duruma.. daha sonra rahat duramayım ortayı söküp sonada serbest gecişli bir susturucu taktığımızı düşünelim..
Hal böyle iken 120 km ye kadar korkunc bir ugultu içeri yansımakta, dışarıdanda tok bir ses duyulmakta..
Fakat 120 km yi geçip 130 140 larda ses yarıdan fazla azalmakta.. 150 km sürate ulaştığmızda nerdeyse stock kullanıyor gibi sessiz sedasız ilerlemekte araç..
Bu durumu tam tersine çevirmek için ne yapmak lazım..
Çok teşekkür ederim şimdiden.