Arkadaşlarım, abilerim selamlar,
Belki hatırlayanlar olacaktır benim iş maceralarımı...

Bun Design mı LED dizgisi mi derken en sonunda hiç alakasız bir işte buldum kendimi. Çocukluk arkadaşım kardeşim gibi olan biri bir e-ticaret sitesi açtı ve bu sitede satış yapmaya başlayacak kısmetse yani 2 aydır buna uğraşıyor ve en sonunda pes ederek az çok alt yapı bilgim olduğu için beni de işin içine kattı.

ortalama 1 aydır falan alt yapıyla ben, ürün tedariğinde o uğraşıyor. Muhasebesel olarak her şeyimiz hazır. Firma açılışı, faturalar vs...
Siteden bahsedeyim biraz. Site fırsat sitesi mantığında ama değil aslında

3-5 günlük kampanyalar değil sürekli kampanya olacak. Ağırlıklı olarak Bayan ürünleri düşünülüyor ki şu anda zaten sitede sadece Bayan İç Çamaşırı mevcut

yalnız siz değerli abilerime arkadaşlarıma sormak istediğim akıl almak istediğim konular var.
Şimdi gelelim sorularıma:
1-Ürünler konusunda(eşi dostu tanıdığı tekstilci, aksesuar satıcısı, sitede satılabilecek ürün) konusunda yardımcı olacak biri var mı?
2- Az çok alt yapı bilgim var evet ama reklamasyon konusunda bir bilgim yok. Tanıtım şart. Nasıl yapabiliriz?Daha çok kişiye ulaşmamız lazım.
3-Hazırda bekleyen 4-5 tane bilindik marka var ama ürünler kısıtlı. Daha fazla ürün şart..Nasıl arttırabiliriz?Yöntem ne olur?
Bu gibi sorularım var. Amacım reklam yapmak değil. Eğer admin abilerimiz uygun görürlerse link verebilirim. Gereksizse de silinebilir konu...