VE ARACIMIZI SONUNDA ALDIK. ÇEŞİTLİ MASRAFLARINI GİDERİP ARACI ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR TOPLADIK. CİDDEN DURUŞU BİLE İNSANA HAZ VEREN BİR ARAÇ.
MAŞALLAHI VE YORUMU EKSİK ETMEYİNİZ.
Düzenlenmiştir. Yeni Resimleri Yüklendi![]()
VE ARACIMIZI SONUNDA ALDIK. ÇEŞİTLİ MASRAFLARINI GİDERİP ARACI ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR TOPLADIK. CİDDEN DURUŞU BİLE İNSANA HAZ VEREN BİR ARAÇ.
MAŞALLAHI VE YORUMU EKSİK ETMEYİNİZ.
Düzenlenmiştir. Yeni Resimleri Yüklendi![]()
Güle güle kullanınTamponun alt kısmındaki siyah yer folyoysa hemen sökün bence. Daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz. Birde plakayı biraz daha aşağı ve hafif sola (karşıdan bakışa göre) alın
Allah kaza bela vermesin...
maşallah sahibindende satılıktı incelemiştm bayağa hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Kazasız belasız sürüşler dilerim
hepinize teşekkürler arkadaşlar konu açmakta acemi olduğum için diğer resimlerini şuanda atıyorum. yorumlarınızı bekliyorum. ayrıca araç satılıktır sahibinden.com da ilanı mevcuttur.
![]()
evet aracı ilk yayın gününden favoriye ekledim aslında aracı burda görmek sevindirdi beni iç fotografları varsa eğer onlarıda görebilsek çok daha iyi olur![]()
aracın iç fotoğraflarını çektikten sonra koyayım genelde huyum değildir içini çekmek
niye satıyosun konusuna gelıncede 1.5 ex'ten 1.6 si 'ya terfi etmek üzere oluşumuzdur. Yani öyle modalık bir durum yok mübarek kardeşlerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)