Tek kişi gece otobanda ufak bir deneme
maşallah , küçük dev vag 1.4 tsi larboyundan büyük işler çıkarıyolar ..
Maşallah çok güzel![]()
Çok teşekkürler ,inşallah daha güzel yürüyecek ,haftaya istanbul'dayım stage 2 ye geçiş yapıcam downpipe ve dump valve takılacak, cooler harici eksik yok ,bakalım sonuç ne olacak ?
Nasıl ceviriyor bu böyle bendemi sorun var hey maşşallah birde stage 2 degil downpipe filan yok cidden meraklandım ben ecufast yazılım kullanıyorum stage 2 ama senin devirlenmen daha iyi tabi en kısa zamanda evotec stage 2 araç ile deniyecegim kimin yazılımı daha iyi görmek istiyorum
biraz meyil aşagıya dogru mudur yoksa kamera'danmı öyle görünüyor
aracın hızlanması gayet başarılı, güzel çekim olmuş digital hız, km ile senkronize olamıyor, o yüzden digital hız olmadan çekmek daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Serdar kardeş öyle deme senın arabanda yenılır yutulur cınsten değilhesaplama yaparken hava şartlarını,kullandığın dığın benzını,eğimi hesap etmek gerekır...senın aracında gayet sağlıklı yürüyor allah kaza bela vermesın
![]()
Öyle piston Sekman diye birsey duymadım daha ben ve bunlara kulaktan duyma laflar benim aracımda yağ yakıyordu 5/50 böyle bir problem kalmadi herhalukarda servis 0/30 neden yaktiginida bulmuş sorunu çözüyor bu sorunu cozerkende bazı pololarda piston takip yapılmıştır **'a sorun o olmadıgı anlaşılmıştır yazın 5/50 tam sentetik gayet iyi bir yağ bilinçli yorumlar daha doğru olur
elbette bilinçli yorumlar daha doğru olur, o yüzden hassas davranıyorum elbette hiç şüpheniz olmasın. Kullandığınız 5w-50 motor yağında, Vw nin motorunuz için istediği en son onaylar olan 504.00 ve 507.00 onayı varsa haklısınız ve kullanmaya devam edebilirsiniz. piston konusuna gelince ise bu benim yorumum değil biraz araştırırsanız sizde bu bilgilere ulaşırsınız.
Ben o sorunun eskiden % 90 kullanıcı hatası olduğunu düşünüyordum. Artık % 99 kullanıcı hatası benim gözümde. Ve servis kayıtında parçanın sorunlu olduğu kabul edilmediği takdirde inanmıyorum. Bir ibiza cupra bu problemle servisimize geldi gitti. Araçtaki problem 2.500 km de tam tamına 2 litre 200 gram yağ eksiltmeydi. Bu araç sahibi benim arkadaşımdı. Kullanımını hep takibe aldım. Her aracı çalıştırdığında dikkat etmeksizin rölantinin düşmesini bile beklemeden tapa gaz biryere yetişircesine kullanıyordu. Şimdi hararet 90 a gelmeden sıkıştırmıyor, rölanti 800 devire düşmeden hareket etmiyor. Ve yemin ederim artık gram eksilme yok. 3000 kmdir takibimde hiç eksilme yok hemde. Kullanıma dikkat arkadaşlar...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Hüsnü abi bu arada hızlanma gerçekten güzel. Eğim var sanırım biraz..
Kazasız belasız..
Kayseriye yolu düşeni bekliyorum.
Gergin GTI 60-180 km/h - YouTube
Vw Cc & Mk 5 Gti
cok zevklı araclar ve cıddı anlamda yuruyor maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)