arkadaşlar bugün 154TL film cam'dan ceza yedim direk trafikten men edildim izin kağıdı tarzında birşeyler verdi1 hafta geçerliymiş verdiği kağıt şimdi hangi yolu izlemem gerekiyor ne yapmalıyım ?
arkadaşlar bugün 154TL film cam'dan ceza yedim direk trafikten men edildim izin kağıdı tarzında birşeyler verdi1 hafta geçerliymiş verdiği kağıt şimdi hangi yolu izlemem gerekiyor ne yapmalıyım ?
filmleri söküp trafiğe gidiyosnz orda fotoraf isticekler sizden onalrı verip aracın men olayını kaldırıcaksnz 1 hafta içinde sonrasında bişi yapmaya gerek kalmıyor.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
göya kalkmıştı yasak ...böyle düşünenler ve birşey yapamaz diyenlere örnek olsun. ( bu inatla bana film yaptır diyenlere )
geçmiş olsun bazıları inip arabaya bakmıyor bile hangi trafik şube rahat onu öğrenirsen sökmeye bilirsin bazılarıda söklnüş resmini istiyor anlayacağın herzamanki gibi kafalarına göre davranıyorlar.
geçen gece benide çevirdiler ağlaya zırlaya yırttım yasak kalkması gibi bir durum söz konusu değilmiş aynen cezaya tam gaz devam gayet keyfi şekilde aman dikkat birde alkol muaynesine girmiştim alkol yok o zaman filmden ceza kesim bari dedi![]()
film camdan ceza falan kalkmadı geçen gün çevirmede gözümün önünde bende bankadan çıkıyordum o sıra 7-8 aracı çevirdiler 5-6 sı filimliydi polis camı açdırdı aracınızda film var dedi bir tane range roverlı adam orjinal falan deyince polis cama tırnak falan attı bakdı hayır beyefendi film bu dedi hepsine ceza kesdi arabaların içinde panemerada vardı rangede vardı parthnerde vardı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben arabayı zeytinburnu sanayideki trafiğe götürdüm ordaki polis arabanın arkadan yandan önden 3 fotosunu çekiyor tamam gidebilirsin diyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aynen yarın cezayı ödicem oraya bi gidicem yalandan şimdi ne yapabilirim bi yolu yok mu bu seferlik affetseniz ztn cezayıda ödedik falan diye
Tanıdık polis varsa trafiğe gitmeden ve filmler sökülmeden çözülür olay ama tanıdık yoksa zor sökülecek filmler...
Tanıdık varsa araç mene düştükten sonra polis merkeze araç plakasını anons edicek araç men gözükecek tabi tanıdık poliste aracın men kusurunun giderildiğini meninin kaldırılmasını söyleyecek merkeze sistemden meni kaldıracaklar
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
cam filmine bu kadar takılıyorda bu polisler gordugum butun polis arabaları full siyah cam filmli.ön camda film olsa eyw yaz ceza.ama 1 numara cam filmi bence serbest olmalı yanı.
ön camları sök, arkalara da abi eşim var çocuğum var arabada emziriyor şeklinde duygu sömürüsünü trafikte değil ekiplerde yap. çevirme yapan ekipler genelde bu men in kalktığına dair bir evrak hazırlayıp veriyorlar. diline kuvvet. dene yani en azından
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)