User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: film cam yardım !!

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

film cam yardım !!

arkadaşlar bugün 154TL film cam'dan ceza yedim direk trafikten men edildim izin kağıdı tarzında birşeyler verdi1 hafta geçerliymiş verdiği kağıt şimdi hangi yolu izlemem gerekiyor ne yapmalıyım ?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmleri söküp trafiğe gidiyosnz orda fotoraf isticekler sizden onalrı verip aracın men olayını kaldırıcaksnz 1 hafta içinde sonrasında bişi yapmaya gerek kalmıyor.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

meh66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filmleri sokum trafik subeye gidiceksin onlarda gelip arabani gorucek ve meni kaldiricaklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmler illa sökülcek yani başka yolu yok :S

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göya kalkmıştı yasak ...böyle düşünenler ve birşey yapamaz diyenlere örnek olsun. ( bu inatla bana film yaptır diyenlere )

geçmiş olsun bazıları inip arabaya bakmıyor bile hangi trafik şube rahat onu öğrenirsen sökmeye bilirsin bazılarıda söklnüş resmini istiyor anlayacağın herzamanki gibi kafalarına göre davranıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göya kalkmıştı yasak ...böyle düşünenler ve birşey yapamaz diyenlere örnek olsun. ( bu inatla bana film yaptır diyenlere )

geçmiş olsun bazıları inip arabaya bakmıyor bile hangi trafik şube rahat onu öğrenirsen sökmeye bilirsin bazılarıda söklnüş resmini istiyor anlayacağın herzamanki gibi kafalarına göre davranıyorlar.
    demirciler sitesi avcılar soru sual yok direk film var dedi ceza dedm arka camlar orjinal fabrika çıkış ön camları kaldır dedi onlarda ***** filmli direk yapıştırdı ve direk men etti böle bsy olamaz yaa

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gece benide çevirdiler ağlaya zırlaya yırttım yasak kalkması gibi bir durum söz konusu değilmiş aynen cezaya tam gaz devam gayet keyfi şekilde aman dikkat birde alkol muaynesine girmiştim alkol yok o zaman filmden ceza kesim bari dedi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    film camdan ceza falan kalkmadı geçen gün çevirmede gözümün önünde bende bankadan çıkıyordum o sıra 7-8 aracı çevirdiler 5-6 sı filimliydi polis camı açdırdı aracınızda film var dedi bir tane range roverlı adam orjinal falan deyince polis cama tırnak falan attı bakdı hayır beyefendi film bu dedi hepsine ceza kesdi arabaların içinde panemerada vardı rangede vardı parthnerde vardı ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani film'in çıkartmama gibi bir lüksüm yok anlasılan...

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    film camdan ceza falan kalkmadı geçen gün çevirmede gözümün önünde bende bankadan çıkıyordum o sıra 7-8 aracı çevirdiler 5-6 sı filimliydi polis camı açdırdı aracınızda film var dedi bir tane range roverlı adam orjinal falan deyince polis cama tırnak falan attı bakdı hayır beyefendi film bu dedi hepsine ceza kesdi arabaların içinde panemerada vardı rangede vardı parthnerde vardı ..
    wallahi helal olsun polise diyeyim bizim burada aracına göre muamele söz konusu bira
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demirciler sitesi avcılar soru sual yok direk film var dedi ceza dedm arka camlar orjinal fabrika çıkış ön camları kaldır dedi onlarda ***** filmli direk yapıştırdı ve direk men etti böle bsy olamaz yaa

hangi trafik şubeye gidebilirsin diye sormuştum ben onu öğren eğer sökmek istemiyorsan çünkü dilediğine gidebilirsin diye biliyorum.
    ben olsam yerinde sökerim kafam rahat eder bendede ekzoz sıkıntısı var ...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben arabayı zeytinburnu sanayideki trafiğe götürdüm ordaki polis arabanın arkadan yandan önden 3 fotosunu çekiyor tamam gidebilirsin diyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen yarın cezayı ödicem oraya bi gidicem yalandan şimdi ne yapabilirim bi yolu yok mu bu seferlik affetseniz ztn cezayıda ödedik falan diye

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanıdık polis varsa trafiğe gitmeden ve filmler sökülmeden çözülür olay ama tanıdık yoksa zor sökülecek filmler...

Tanıdık varsa araç mene düştükten sonra polis merkeze araç plakasını anons edicek araç men gözükecek tabi tanıdık poliste aracın men kusurunun giderildiğini meninin kaldırılmasını söyleyecek merkeze sistemden meni kaldıracaklar
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanıdık polis varsa trafiğe gitmeden ve filmler sökülmeden çözülür olay ama tanıdık yoksa zor sökülecek filmler...

Tanıdık varsa araç mene düştükten sonra polis merkeze araç plakasını anons edicek araç men gözükecek tabi tanıdık poliste aracın men kusurunun giderildiğini meninin kaldırılmasını söyleyecek merkeze sistemden meni kaldıracaklar
    keşke olsa ya tanıdık

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam filmine bu kadar takılıyorda bu polisler gordugum butun polis arabaları full siyah cam filmli.ön camda film olsa eyw yaz ceza.ama 1 numara cam filmi bence serbest olmalı yanı.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön camları sök, arkalara da abi eşim var çocuğum var arabada emziriyor şeklinde duygu sömürüsünü trafikte değil ekiplerde yap. çevirme yapan ekipler genelde bu men in kalktığına dair bir evrak hazırlayıp veriyorlar. diline kuvvet. dene yani en azından
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön camları sök, arkalara da abi eşim var çocuğum var arabada emziriyor şeklinde duygu sömürüsünü trafikte değil ekiplerde yap. çevirme yapan ekipler genelde bu men in kalktığına dair bir evrak hazırlayıp veriyorlar. diline kuvvet. dene yani en azından
    araba tek kapı cocuk emzirmeyi yemezler ama aklımda bulunsun güzel numaraymış bi sonrakinde yalvar yakar tutanak tutturmicaz

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yemin ediyorum 40 yıl düşünsem aklımın ucundan bile geçmez vallahi helal olsun canı gönülden tebrik ediyorum
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)