Herkese iyi günler ,
İlandaki araç ile ilgileniyorum,bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.teşekkürler
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSI Sportline / ÇOK ACİL TAM DOLU KAZASIZ BOYASIZ sahibinden.com'da - 98928668
Herkese iyi günler ,
İlandaki araç ile ilgileniyorum,bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.teşekkürler
Volkswagen / Scirocco / 1.4 TSI Sportline / ÇOK ACİL TAM DOLU KAZASIZ BOYASIZ sahibinden.com'da - 98928668
Az önce açtığın konuya bu linki koyacaktım bende , tanımam etmem takas teklifi göndermişti bana ve tramerde yalnızca cihaz çalınması olarak kaydı var. Km si yüksek olduğu için takas kabul etmemiştim.
Konu fazla Acil olduğu için bir an önce araç bulmam gerekiyor
km. bana da biraz yüksek geldi ama max. 50 bin tl olarak araç aradığımdan bunu bulabildim şu anda.
teşekkürler
polo gti ve benzeri araclarida dusunebilirsin. Sciroccolar ne kadar 4 koltukda barindirsalar bence 2 kisilikler.
İlanın sahibiylde veya araçla bi ilgim yoktur. Kmsi daha düşük ve rengi daha güzel geldi.
Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Sportline 2009 Model 48.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 99942266
Bana da takas teklifi göndermişti. Km çok yüksek başka araçları değerlendirmeni öneririm.
ah be kardeşim nerelerdeydin sen? 2 gun once tek parca boyalı, 55bin kmde full servis bakımlı scirocco mu galeriye verdim...
1. ilandaki aracın kmsi cok yuksek, fiyatıda yüksek
2. ilandaki arac eger benim tanıdıgım aracsa soldan kazası var diye biliyorum
bence baska araclara bakmalısın
Aracin durumunu bilemicem ancak km cok yuksek
Ayrica tam dolu vs demiste distan gordugum kadariyla tam bos![]()
Beyaz ecs 91 plaka bi scirocco var sahibindende tanimam etmem ama arkadasim almaya niyetliydi temizdi
E92 M3-G350-Fiat 500
Park auto daki arac soldan kazali.beyaz aracta tam bos ne bixenon ne de sunroof falan goremiyorum ben![]()
Evet bos ben max 50 gordum diye tavsiye ettim yarin kismetse baska bi arac icin park autoya gidicem sciroccoyada bakarim ne var ne yok
E92 M3-G350-Fiat 500
tam dolu yazmis ne xenon var ne sunroff allah bilir jantlarda sonradan takmadir.. km gercekten yuksek ama baska araclara bakmanizi oneririm..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)