dostca bir deneme olcak sizce ne olur yorumlar dost ca olsunaracları cogumuz bılıyoruz kzu baya canlı bende merak eder oldum durumu
![]()
dostca bir deneme olcak sizce ne olur yorumlar dost ca olsunaracları cogumuz bılıyoruz kzu baya canlı bende merak eder oldum durumu
![]()
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
cahit satmıştı kzu yu ne oldu geri mi geldi araba.
IN BOOST WE TRUST
Yooo ankarada yapılıo işte deneme.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
araç ankarada baska bi kardesımız aldı araç bızım oldu
Özen Volkswagen
RACE WERKS
satıım abım yenı araba alamadgım daha ondan plakamı alamadımekim 1 den 06 olarak devam edıcek ınsallah
way be arabama bak ıstanbuldan bıraz yawas ama olsun hadı ılerde alıssın basıncın vurun dıbıne 2 arabayada masallah kazasız belasız.. kılolarda aynı sayılır benım turbo murat abıden bıraz daha buyuk bakalım ne olcak stock yazılım ıle arac 165 bg verdı suankı extraları ıle
ibiza,
Gt1749 Hybrid (1.6 cont)
intercooler
egzos
downpıpe
Yazılım (Ankarada Booster Performance yenıden yazdı rakımdan dolayı safe alıyordu)
cordoba,
Gt1749 hybrid (1.6 cont)
intercooler
Kat ıptal
kısa sanzıman
Kn fıltre
yazılım (Booster Performance)
acıklamayı benden ıyı yapmısın cahit
Özen Volkswagen
RACE WERKS
araçlar eşit denilcek kadar yakın gidiyorlar
Özen Volkswagen
RACE WERKS
arkadaşlarda video var eger koyarlarsa memnun oluruz
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ekliyorum videoları ben de olanları.
İlk deneme de olması gerektiği gibi gittiler , ama ikinci denemede ben nasıl oyle gittim anlamadım
Yav benim arabada birşey varya neyse çözecek Özgün inşallahDeğil mi OZ`
Hala ilk yazılımla yürüyorum , intercooler , egzoz , filtre yapıldı ama yazılıma birşey yapılmadı daha...
1.4 TSI GTX28 Loading...
Kzu nun yazilimi tam toparlanirsa daha iyi olur burdaki gibi degil suan sanirim masallah iki sracada
Kzu süren arkadaş galiba enkayı tam bilmediği için orda gazı kesiyor "nerden gireceğim" diye ,
ikincisinde murat abi kesiyor çünkü önümüze kamyon çıkınca mecburen ! Riske atmaya gerek yok.
1.4 TSI GTX28 Loading...
eline saglık kardeş güzel cekim olmuş kısadan bastık oyuzden sende dsg farkı var uzayınca acardık sanırım bu arada araçlara masallah kzu güzel gıdıyor benım aracın eksıgı eksoz onuda kısayla atıyoruz araclar kafa burun aynılar
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)