arkadaşlar uygun fakat kaliteli ve detaylı mini cooper diecast araç almak ıstıyorum . nekadar ortalama ? ve nerden alırım ?
birsürü ilan var hangisi güvenilir bilemedim yanlız kyosho nunkiler kalite duruyor . diecast den de anlamamhediye olucak
![]()
arkadaşlar uygun fakat kaliteli ve detaylı mini cooper diecast araç almak ıstıyorum . nekadar ortalama ? ve nerden alırım ?
birsürü ilan var hangisi güvenilir bilemedim yanlız kyosho nunkiler kalite duruyor . diecast den de anlamamhediye olucak
![]()
ebaye hiç gerek yok, TR de de uygun fiyatlı bulunur rahatlıkla. Kyosholar gayet kalitelidir. Autoart mini de vardır kaliteli olarak. Kyosho daha rahat bulunur, daha uygun fiyatlıdır.
Emin önü bestel hobiden alabilirsin.Ben hep ordan alıyorum
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Dekalo ve Bestel Hobi Eminönü.
Die cast model değil oyuncak arıyorsanız sahibindende aratın çok opsiyon çıkar![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Bu söylediklerinizin tamamı sıfır satan dükkanlar, fiyatlar yüksektir haberiniz olsun. Sahibinden.comdan 2. el bakın derim, çok daha ucuza denk getirebilirsiniz.
Maketlerin üreticisi çok farkettiriyor
Bir çok kaliteli marka var. Bulduğunun markasını yazarsan en azından iyi kötü diyebiliriz![]()
ebay e bulaşmak istemiyorum .
Kyosho Mini Cooper R50 Sarı - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 98180218
hani böyle bişey çok pahalıya kaçmadan ama kırmızı ve sunrooflusunu bulabılrmıyım bu fıyata![]()
Yücel abi var ben ordan aldıyodum alırken. Yeri kadıköy'de, sitede olmayan modellerde var tavsiye ederim. cyg hobi hobide tek adres 0536 527 20 35 bu sitesi
istanbul'da kalyon model var ordan bulabilirsin.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
beyler herhangi bir firmanın 97 mustang ürettiğini gördünüz mü ? ben bulamadımda ? istanbulda seckin bir mağaza önerir misiniz
FORD MUSTANG MACH I 2003 SİYAH AUTOART bestelhobi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 100148164
Autoart Mustang GT - Siyah - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 99225122
ÇOK ORJİNAL FORD MUSTANG GT SİYAH AUTOART SIFIR KUTULU - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 97814169
MUSTANG BULLIT GT Autoart - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 94092950
MUSTANG BULLIET Autoart - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 94093018
yetermi![]()
DR. OWL
yeterde artarama 97 kasa yok
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)