User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
120 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Nm golf r vs fr leon stage 4

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nm golf r vs fr leon stage 4

denemeler dost ça yapılmıştır çünkü zaten dostuz
    3 cü vites 100 km.bir kaç vidyo daha var onları yarın yüklicem
    mustafa caneker kardeşimin aracı belkide dünyada bir ilk onunda aracı stage 4
    ama nasıl 4 açıkçası detayını tam bilmiyorum
    kendii yazar.
    burdan kasım ustaya,ve gökan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum
    şimdiye kadar hiçbirzaman 1.8 basamadım ama neyaptılar bilmiyorum ama şuan 1.8 basıyorum
    eline sağlık KSM power
    https://www.facebook.com/photo.php?v=4405538863853
    https://www.facebook.com/photo.php?v=4314457815785

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda cam car ise 2.0 bar basan gt35 olan golf
    hayvan gibi gidiyor,psikolojımızı bozan nadir araçlardan biri
    aracı yapan yine kasım usta ve sami abi.bize sadece saygı duymak kalıyor

ÜmiTCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel denemeler olmuş maşallah da,anlayamadığım birsey var benim yazımı nie imza yaptın melih abi amacın nedir? 32 yasındasın neleri kovalıyosun ??? Amacın ne açıklada bilim bende??
    FK2 Turbo TypeRR✔
    3.35i cabrio ✔

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu içeriğe şu anda erişilemiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜmiTCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel denemeler olmuş maşallah da,anlayamadığım birsey var benim yazımı nie imza yaptın melih abi amacın nedir? 32 yasındasın neleri kovalıyosun ??? Amacın ne açıklada bilim bende??
    tek idolum sensin senin gibi olmak istiyorum.sana hayranım...komik olma ümit saçma saçmada konuşma,sen bu çümleyi kurup yazarken yaşına başına baktınmı bana akıl vermeye kalkıyorsun...sen bu çümleyi kurarken neyin peşindeydin?beyenemedinmi yazını...neyse böyle şeyler yazarak konuyu kirletmeyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah ne yapmıslar acaba sizin golfe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek idolum sensin senin gibi olmak istiyorum.sana hayranım...komik olma ümit saçma saçmada konuşma,sen bu çümleyi kurup yazarken yaşına başına baktınmı bana akıl vermeye kalkıyorsun...sen bu çümleyi kurarken neyin peşindeydin?beyenemedinmi yazını...neyse böyle şeyler yazarak konuyu kirletmeyelim
    Ya sen ufak ufak seyler kovala sonra isine gelmeyince yaşı bahane et,,sen bu sekilde oldukca kimse sana saygı duymicak anladimki bazi seyleri hazmedemedin.... SANA burda açık açık teklif ediyorum adanaya geldigimde çıkalım otobana son noktayı koyalım akla kara belli olsun boyle imzalarla filan ugrasmayalım...Açık teklif...
    FK2 Turbo TypeRR✔
    3.35i cabrio ✔

cihan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Ya sen ufak ufak seyler kovala sonra isine gelmeyince yaşı bahane et,,sen bu sekilde oldukca kimse sana saygı duymicak anladimki bazi seyleri hazmedemedin.... SANA burda açık açık teklif ediyorum adanaya geldigimde çıkalım otobana son noktayı koyalım akla kara belli olsun boyle imzalarla filan ugrasmayalım...Açık teklif...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim senden saygı beklediğim yok kimseden de beklediğim yok,saygı içten gelir. aracın iğne ucu kadar ilgilendirmiyor beni...bazışeyleri hazmedemedim mi çok komiksin ya seninle alakalı neyi hazmedemicem ne başarın varda neyini hazmedemiyim,hayatta arabadan başka şeylerde var.
    seninle ne kalkacam yaa,senin kılasmanların farklı ben sana ulaşamam...inanılmaz bir araca sahipsin,senin aracın bende olsun isterdim ama nerdeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim senden saygı beklediğim yok kimseden de beklediğim yok,saygı içten gelir. aracın iğne ucu kadar ilgilendirmiyor beni...bazışeyleri hazmedemedim mi çok komiksin ya seninle alakalı neyi hazmedemicem ne başarın varda neyini hazmedemiyim,hayatta arabadan başka şeylerde var.
    seninle ne kalkacam yaa,senin kılasmanların farklı ben sana ulaşamam...inanılmaz bir araca sahipsin,senin aracın bende olsun isterdim ama nerdeee
    Benim bu hayattaki amacim araba degil bunu bil önce ben futbolcuyum oncelikli meslegim bu küçüklü büyüklü binlerce cevrem var futboldan dolayı araba olayı benim icin 10.sirada,,ben bunlari asla yazmazdim taaki senin gereksiz imzani görene kadar,,sen beni başkalariyla karıştırıyosun,,eğer o imzayı oraya koyduysan arkasında dur.Anahtarımı koyuyorum ortaya seninle deneyelim.Bu son teklifim birdahada yazıp konuyu mesgul etmek istemiyorum,kimseye saygisizlik olmasin....(anahtarımı koyuyorum) eger kabul etmiyosan imzayida sil bi geregi yok..iyi aksamlar
    FK2 Turbo TypeRR✔
    3.35i cabrio ✔

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be sonunda yürüdü bayada hızlanmış basınç sorunu vardı nasıl halletiniz lst gitti acaba
    Tekk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bu hayattaki amacim araba degil bunu bil önce ben futbolcuyum oncelikli meslegim bu küçüklü büyüklü binlerce cevrem var futboldan dolayı araba olayı benim icin 10.sirada,,ben bunlari asla yazmazdim taaki senin gereksiz imzani görene kadar,,sen beni başkalariyla karıştırıyosun,,eğer o imzayı oraya koyduysan arkasında dur.Anahtarımı koyuyorum ortaya seninle deneyelim.Bu son teklifim birdahada yazıp konuyu mesgul etmek istemiyorum,kimseye saygisizlik olmasin....(anahtarımı koyuyorum) eger kabul etmiyosan imzayida sil bi geregi yok..iyi aksamlar
    istesem o anahtarın çok katı şeye sahip olabilirim allaha şükür...bunu için seninle yarışmama gerek yok...ben zevk aracımı yapmışım çok şükür sıkıntısız,madem aracına çok güveniyorsun.gel senle anahtarına 0-300 deneyelim nedersin...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallahi var her ikisininde mustafanin araba stage 3 oluyor bildigim kadari ile kol piston vs yok aracinda stok internal var.sadece gt30 turbo kiti var.
    Evo ile de deneme olmus sanirim onun videosu yokmu hic? Nekadar fark oldu evo ile abi?

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istesem o anahtarın çok katı şeye sahip olabilirim allaha şükür...bunu için seninle yarışmama gerek yok...ben zevk aracımı yapmışım çok şükür sıkıntısız,madem aracına çok güveniyorsun.gel senle anahtarına 0-300 deneyelim nedersin...
    tmm kabul melih

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benle dene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallahi var her ikisininde mustafanin araba stage 3 oluyor bildigim kadari ile kol piston vs yok aracinda stok internal var.sadece gt30 turbo kiti var.
    Evo ile de deneme olmus sanirim onun videosu yokmu hic? Nekadar fark oldu evo ile abi?
    evo içimden geçer bunu belli etti,sağlam gidiyor.mustafa bana aracının stage 3 cupra yazılımla aynı olmadını limitin 1.55 değil dah fazla ama belirli bir yerden sonra araç kırılır diye açamadını söyledi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ________
    Ya mevzuyu ne zaman paraya cekeceksin diye bekliyodum,,sen kendini ali ağa oglumu sanıyosun ? Ben typra biniyorum diye ne sandin?? İstesem yarin senin altindaki arabadan 3 tane siparis ederim benim icin onemli degil zorla konusturuyosun. Benim amacim zevk almak o yuzden typara biniyorum ole 100 binlik arabayi almasini bende bilirim ama yanimdan gelip boyle typarla gececeklerini biliyorum.0-300 teklifinede kabulum.
    FK2 Turbo TypeRR✔
    3.35i cabrio ✔

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benle dene
    konu senmisin metin...ne demeye çalışıyorsun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu senmisin metin...ne demeye çalışıyorsun ?
    şuan ikinizde yanlış konuşuyorsunuz yanlışınıza yanlışla cevap veriyorummm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)