verildimi bilmiyorum ama gece gece çok iyi geldi
1.51 e dikkat 50 defa izlemişimdir hepsinde gözümden yaş geldi
verildimi bilmiyorum ama gece gece çok iyi geldi
1.51 e dikkat 50 defa izlemişimdir hepsinde gözümden yaş geldi
el frenini çekicekti vazgeçiyor doğruu kaldırıma bu videodan sonra sparco koltukları üretilmeye başladıbu tarz bişey başımıza ilk şerçemde başıma gelmişti vites olmasa arabadan düşüyorum kapıla falan açılmıştı o halime halen gülerim
![]()
o bir 131 volimetriko
bu arada bu adamın dier otomobille kovalama sahnelerini izleyin tamamı Tarantino yemin ederim![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
cidden çok iyiymiş yaa özellikle merdivenlerden kibar kibar iniş olayına hasta oldum
bi de o 1.51 deki manevra efsaneymiş cidden keşke dışardan da görebilseymişiz![]()
herifi öldürecekler ama arabaya binmesini bekliyorlar. Yana yana gidiyorlar bir kere ateş ediyorlar bi daha ateş etmek yasak. Belmondo tam Fatih Terimin gençliği yaw.
IN BOOST WE TRUST
1.27 de niye el freni çekip döndü ki? 504 ün içindekiler tanıdık mı diye bakmak mı istedi amacı ne anlamadım![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
on numara olmuş![]()
ig: erayender
Le Casse / The Burglars / Le Coup - 1971 - Wild Car Chase - YouTube
Bende bu sahneyi çok beğeniyorum biraz uzun ama izlemeniz tavsiye olunur...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)