User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Logo iptali 100 lira?

redborn
    Misafir

Logo iptali 100 lira?

Arkadaşlar punto aracımda ön panjurdaki logoyu iptal etmek istiyorum logosuz panjur gibi. Plastik kaynakçının birine sordum dümdüz yaparım o alanı dedi 100 liraya hallederim dedi. Fiyat fazla geldi siz ne diyosunuz ? Honda civic golf leon gibi araçların logosuz panjuru zaten 100 lira ama bizim puntoların bulunmadığı için bulunsa bile en az 200 tl olduğu için iptal etirmek zorundayım fiyat nası sizce

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence " logosuz panjur, logo iptali vs. " aracı çok çirkinleştiren uygulamalar..o parayla daha güzel şeyler yapılabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 liraya ancak detaylı iç dış yıkama yapılır hocam bence

logo iptaline gelince eğer yapmak istiyorsan ve alternatif fiyatlar 200tl ise yaptır 100tl ye ama verdiğin paraya da değsin sorunlu ustalar çıkabiliyor bazen

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 liraya aynısını yapar dümdüz ama boya dahil değildir genelde. Boyası da dahilse 100 lira verilebilir gibi.

redborn
    Misafir
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 liraya aynısını yapar dümdüz ama boya dahil değildir genelde. Boyası da dahilse 100 lira verilebilir gibi.
    Evet boyanması gerke dedi bide boya dahil değil ama mat sprey boya ile kendim boyayabilirim sorun olmaz.

Ama yapcağı çok zor bişey değil gibi bana fazla geldi. Bu sanayide tanıdığın olmayınca adamı mikiyolar adeta

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boya dahil değilse fiyat yüksek. Yoksa plastidip le boyar geçersin ne olacak da.
    Kıyaslama yapılabilir mi bilmiyorum da eski aracımda ön tamponda 10 tane kadar vida deliği vardı plaka takmak için açmışlar. Teker teker doldurdu hepsini. 10 lira vermiştim.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 liraya ancak detaylı iç dış yıkama yapılır hocam bence

logo iptaline gelince eğer yapmak istiyorsan ve alternatif fiyatlar 200tl ise yaptır 100tl ye ama verdiğin paraya da değsin sorunlu ustalar çıkabiliyor bazen
    plasti dip alınır bir çok yerde tonlamalar yapılır, 5 kere amerikan park yapılır, jantlar boyatılır üstüne biraz daha konup, çok az daha konup 2. el yay alınır, cam filmi, egsoz vs. yani istedikten sonra birçok şey yapılır. zevk meselesi tabiki.kendi fikrimi söyledim

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorun bendede vardı combo c krom logoyu piyona black yada mat siyah düşünmüştüm boya dahil 50tl dediler -ama!boyanın kalıcı olacağına garanti vermiyoruz dediler bende soğudum vazgeçtim bu hafta -logoyu yerine taktım.orjinal kullanmaya devam .

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada pahalı geldi .. daha farklı uygulamalara yönel bence..

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok daha neler boyayıda eklersen zaten sana 200 lıra gıbı bır fıyat cıkacak bence aklında lo ıptalı kesın varsa barı logosuz panjur ara en azından yakısmazsa orjınalıne gerı donersın veya sıkıldıgında
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)