İlk izlenim olarak çok beğendim civicde batırdılar ama accordda biraz olsun Honda cazibesini korumuşlar bence.
Buda kısa bir videosu
İlk izlenim olarak çok beğendim civicde batırdılar ama accordda biraz olsun Honda cazibesini korumuşlar bence.
Buda kısa bir videosu
DR. OWL
Arkasını Hyundai Genesis'e benzettim biraz. Çok hoş olmuş bence, özellikle de içi .
accord severiz...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
dışı sıradan bi japon fakat içine hasta oldum. legend'in içi de çok hoş gelir bana, bu da öyle.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
accord her zaman accord on numara eskiside güzel yeniside en çokda 99-2000 yıllarda üretilen kasasını seviyorum birde beyaz olucak canavar gibi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yok ya cıdden kotuye gıdıyor honda ? muhendıslerını degısdırmesı lazım.. Bı Opel - Hyundai kadar olamadılar..
Some Body Stop Me !
accord guzel olmus cocpit cok guzel arkadan genesise benziyo accord boyutlarını asmıs legend gibi bişi olmus legend direk limuzın cıkıcak heralde
Accord eski kasasindan alinti yaparak bunu uretmis bence, guzelde olmus, fume rengi cokta iyi oturmus.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye