User Tag List

Sayfa 1/13 12311 ... SonSon
231 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Araba Maceralarımız :)

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Araba Maceralarımız :)

aradım ama bulamadım, sanırım yok benzeri bi konu. başımızdan geçen, komik olsun talihsizlik olsun garip ilginç herne olursa olsun birbirimizle paylaşalım

bi kaç ay öncesinde 1 ay kadar e39 umuz oldu. "5.20i" ilk gece baktım araba kapıda, alim şunu 2 yanlıyim dedim, tabi emniyet kemerini takmayı unutmuşum, bi ara frene bastım debriyaj diye (ilk defa otomatik kullanışım ) sonrasında direksiyonla seviştiğimi anladım ve dudağım patlamştı

cıvıc_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonrasında direksiyonla seviştiğimi anladım ve dudağım patlamştı
    adam arabayla yiyişmiş beyler

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cıvıc_power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam arabayla yiyişmiş beyler
    hee. dalga geçin diye açmıştım konuyu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi birde sol ayak freni denemeleri olur, internetten videoları izleyip gaza gelip dışarda denerken ön camda resmi çıkanlar vardır mutlaka

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabada film izlerken aküyü bitirdim yanımda arkadas vardı cıktık arabadan itelim die bizi gören 3 4 kişi daha geldi nese 3 4 vurdurma girişiminde araba calısmadı itenler abi calısmıcak deyip gitti baktım ki kontagı açmayı unutmusum usulca arabayı calıstırıp mekanı terk ettim

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun çevirmeye girdim egzos dan kitleyecekti polis abi bugün doğum günüm bari bugün ceza yemiyim dedim yırttık
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Volkann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugun çevirmeye girdim egzos dan kitleyecekti polis abi bugün doğum günüm bari bugün ceza yemiyim dedim yırttık
    bu iyiymiş bak... güzel hediye

ibrahm_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende arabada film izlerken aküyü bitirdim yanımda arkadas vardı cıktık arabadan itelim die bizi gören 3 4 kişi daha geldi nese 3 4 vurdurma girişiminde araba calısmadı itenler abi calısmıcak deyip gitti baktım ki kontagı açmayı unutmusum usulca arabayı calıstırıp mekanı terk ettim
    aynısı benimde başıma gelmişti çok utanmıştım

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde bi kere benzinim bitmiş haberim olmamış çok vurdurttum arabayı

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sapanca yönünden istanbula gidiyorum otobanda, bitane s500ün arkasına girip selek attım, eleman uzadı gitti, tabi rahat dururmuyum bende yapıştırdım arkasından ibre oldu 230 240a doğru gidiyor ve benden sürekli selek yiyor, en sonunda pes etti garibim yanaştı sağa doğru, yanından geçerken yüzüe bakıp pispis sırıttım

eleman bi arabaya bakıyor bi bana mal bişeye benzetemedi arabayı

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyidi bu
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka bi gün arkadaş son kasa hundai accent kiralamış geldi aldı beni evden çıktık geziyoruz, gece vakti köprü yolunda hıyarın biri yine girdi g..tümüze deli gibi selek atıyor, accentlerinde özelliği gerivites mandalını şekip vitesi ittirince geri lambaları yanıyor

arkadaşta bu yöntemle elemana geri selek attı

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka bi gün arkadaş son kasa hundai accent kiralamış geldi aldı beni evden çıktık geziyoruz, gece vakti köprü yolunda hıyarın biri yine girdi g..tümüze deli gibi selek atıyor, accentlerinde özelliği gerivites mandalını şekip vitesi ittirince geri lambaları yanıyor

arkadaşta bu yöntemle elemana geri selek attı
    bu iyiydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine bigün eskişehirde bozüyüke gidiyorum sürekli radar kuruluyo o yola genellikle poyra rampasından sonra bozüyük istikametinde, neyse yanlışlıkla radara girdik, çevirme aşşa yukarı 3 km ötede, e bende rahat dururmuyum cezayı yedik nasılsa bari ehliyede puan girmesin diye az ilerdeki benzinliğin arka kısmından tarlaya daldım tarlanın içinden ilerdeki çevirmenin arkasından dolaştım bi 500 metre solumda çevirmeyi görüyorum polis amca çıkmış yola beni bekliyor arabanın sesinden olsa gerek gördü beni el kol hareketi yapıyor falan yapıyor napıyon sen gibisinden bende açtım camı el sallayıp uzadım gittim

1 hafta sonra ceza geldi pederde beni sevdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gençlik yıllarında arkadaşın babasının Temprayı kaçırdık. Babası balkonda biz arabayı iterek kaçırıyoruz duymasın diye. Gideceğimiz yerde 500 m ileride Yeşilyurt Spor Klübü. Akşam çıktığımızda gittiğimz başka yerde yok babasıda biliyor. Arabayı kaçırdık gittik klübe park ettik. İçeride takıldık akşam 1 oldu eve gitme saati geldi. Marşa basıyoruz çalışmıyor.Alla alla çalışan araba çalışmıo. Kafa çalışmıo yaş 17-18 vurduralım dedik. Klübün otoparkında marş basan arabayı vurdurarak çalıştırmaya çalışıyoruz kafaya bak. Sonra taksici geldi. Ne oldu çocuklar. Abi böyle böyle. Orasına baktı burasına baktı araba çalışmıo. Çekici çağırın dedi. Ulan ne çağıracaz babası duyarsa oyar. Polise yakalanmamak için arabayı ara sokaklardan ite ite eve götürdük bayağı dik yokuş falan çıkardık *** korkusuna. Düşünsene sokaklarda 5 tane çocuk araba itiyo. Arabayı gittik aldığımız yere koyduk. Sabahta çocuk babasıyla işe gidecek. Sabah kalkmışlar arabaya binmiş bizimki babası arabaya binmeden kaputu açmış distribütörün fişini yerine itmiş basmış marşa çalışmış. Herif meğer akşam kaçırdığımızı anlamış. Diğer arabayla klübe gelmiş yedek anahtarla arabayı açmış distribütör fişlerinden birini çıkarıp yerine koymuş bastırmadan. Bütün gün çocukla t.şşak geçmiş akşamüstü eve geldiklerinde de beni gördü bi t.şşak geçti.
    IN BOOST WE TRUST

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine bigün eskişehirde bozüyüke gidiyorum sürekli radar kuruluyo o yola genellikle poyra rampasından sonra bozüyük istikametinde, neyse yanlışlıkla radara girdik, çevirme aşşa yukarı 3 km ötede, e bende rahat dururmuyum cezayı yedik nasılsa bari ehliyede puan girmesin diye az ilerdeki benzinliğin arka kısmından tarlaya daldım tarlanın içinden ilerdeki çevirmenin arkasından dolaştım bi 500 metre solumda çevirmeyi görüyorum polis amca çıkmış yola beni bekliyor arabanın sesinden olsa gerek gördü beni el kol hareketi yapıyor falan yapıyor napıyon sen gibisinden bende açtım camı el sallayıp uzadım gittim

1 hafta sonra ceza geldi pederde beni sevdi
    hee bodruma gitmeden öncede ehliyeti kaptırdın keko
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee bodruma gitmeden öncede ehliyeti kaptırdın keko
    he yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    bu videodada sağda solda yanladıktan sonra görenler pedere şikayet etmiş

9.33. saniyede peder beni arıyor napıyon sen diye

ertesi günü videoyu kendisine izletince yarıldı dülmekten

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gençlik yıllarında arkadaşın babasının Temprayı kaçırdık. Babası balkonda biz arabayı iterek kaçırıyoruz duymasın diye. Gideceğimiz yerde 500 m ileride Yeşilyurt Spor Klübü. Akşam çıktığımızda gittiğimz başka yerde yok babasıda biliyor. Arabayı kaçırdık gittik klübe park ettik. İçeride takıldık akşam 1 oldu eve gitme saati geldi. Marşa basıyoruz çalışmıyor.Alla alla çalışan araba çalışmıo. Kafa çalışmıo yaş 17-18 vurduralım dedik. Klübün otoparkında marş basan arabayı vurdurarak çalıştırmaya çalışıyoruz kafaya bak. Sonra taksici geldi. Ne oldu çocuklar. Abi böyle böyle. Orasına baktı burasına baktı araba çalışmıo. Çekici çağırın dedi. Ulan ne çağıracaz babası duyarsa oyar. Polise yakalanmamak için arabayı ara sokaklardan ite ite eve götürdük bayağı dik yokuş falan çıkardık *** korkusuna. Düşünsene sokaklarda 5 tane çocuk araba itiyo. Arabayı gittik aldığımız yere koyduk. Sabahta çocuk babasıyla işe gidecek. Sabah kalkmışlar arabaya binmiş bizimki babası arabaya binmeden kaputu açmış distribütörün fişini yerine itmiş basmış marşa çalışmış. Herif meğer akşam kaçırdığımızı anlamış. Diğer arabayla klübe gelmiş yedek anahtarla arabayı açmış distribütör fişlerinden birini çıkarıp yerine koymuş bastırmadan. Bütün gün çocukla t.şşak geçmiş akşamüstü eve geldiklerinde de beni gördü bi t.şşak geçti.
    Valla iyi kafaymış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)