SwissVax Türkiye on Vimeo
İyi seyirler.
SwissVax Türkiye on Vimeo
İyi seyirler.
çok iyi olmuş
Super olmus...
Bir an icin yurt disi sandim keske Türkiye de olsa derken video sonunda gordum. Adamlar aşmış..
Mekanda özel bir uygulama veya özel bir teçhizat, kısaca bir özellik göremedim. Ama öyle güzel bir kurguyla, öyle güzel bir çekim yapılmış ki sanırsın uzay mekiğini atmosfer dışına çıkmaya hazırlıyorlarZaten yorumlardan da filmin etkileyiciliği belli oluyor. Bu da filmin amacına uygun, başarılı olduğunu gösterir. Tebrik ederim. Güzel olmuş.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Bugra elinize emeginize saglık zevkle izledim.
Ufak bir elestirim olacak. Merakla beklediğim bir markaydı. Telefonla sadece uygulama fiyatlarını öğrenmek istedim ve tavır hoş degildi.
Bunun yanında klasik bir uygulama yaklaşık 1400-1500 TL gibi bir rakama çıkıyor. Bu rakama iyi ve bilindik bir uygulama merkezi 4 araç yapabiliyor. Bu bedeli hak edecek en çarpıcı uygulamayı sordum. JAntların sökülüp temizlendiğiydi. Sadece bu mu dedim.. Swisswax kalitesi ve özeni şeklinde yanıt aldım. Bu cevabı bir nebze kabul edebilirim ancak JAnt temizliği gerçekten bu kadar özel bir şey olmamalı. Aradaki farkla 2 takım jant yeniden boyatılır , uygulamadan çok daha iyi sonuç elde edilir !
Sonuc itibariyle 700-800 TL gibi bir limit dahilinde gözüm kapalı rezv. yaptırmayı planlıyordum. Daha fazlasını gözden cıkaran kitleyi hedefledikleri açık, az ve öz iş mantalitesi de ok ama tüketici kitleye daha yakın olmalarını dilerdim.
Konuyu baltalamiyim, yalnızca nacizane yorumumdur. Tekrar video için çok teşekkürler.
eline sağlık buğra güzel bir çalışma olmuş.
@grkm
topkapıda eken kaporta var bu firmadan cok daha iyi işler cıkartıyor,tavsiye ederim.
OEM+
video cok başarılı bence elinize sağlık ...
video güsel olmuş ellerinize sağlık
ama bende bişi sorcam bu detailing işinden anlayan arkadaşlara, şimdi bu kadar özenli yapılan bir işte, o boyanın üstünden ilk yıkama sonrasında kurulama öncesi fazla suyu almak için ucu silikon mudur plastik midir bilemediğim o alet ile önce camlara sonra boyanın üstünde gezdirdiği zaman boya çizilmiyor mu?
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
video çok güzel olmuş, aldıkları paraya göre yaptıkları işin kalitesini ve detaylarını çok merak ettim.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Video güzel olmuş elinize sağlık.
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)