konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama arananlarda konu p-ç oluyorelinde alu parçası olan yada tr de bulabilecegim bir adres verebilecek olan var mı arac tamiya tt01 şaft olur ne biliyim ne olursa her türlü uygun parça degerlendirilecektir
![]()
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama arananlarda konu p-ç oluyorelinde alu parçası olan yada tr de bulabilecegim bir adres verebilecek olan var mı arac tamiya tt01 şaft olur ne biliyim ne olursa her türlü uygun parça degerlendirilecektir
![]()
yurt içi bildiğim yok.
rcmart'tan getirtmiştim alu şaft motor filan.
Tüm alu parçalar var sitede. siparişten sonra 10-12 gün içerisinde geliyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
ankarada bulamadım mı ? rc06 da veya hobby time da
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Hobby marketlerde her zaman pahalı olur bu tarz parçalar.
Denildiği gibi rcmart, ebay'den getirmek en rahatıdır.
rc06 tolga abi nazlanıyo getirmeye işin gercegi tok satıcılar sanırım :S
hobby time elimizde yok ne zaman sipariş geceriz bilmiyoruz dediler
erenhobi tamiya konusunda fazla bilgisizler
teamncrc stoklarında yok![]()
RC pano iyiymiş baya parça var.. Ahanda şaft :
RCPANO.NET - Aksesuar & Yedek Parça / Araba Yedek - TT01 şaft
Bu arada amiya Radio Control araç vs. üreten bir firma. Alu. : alüminyum modifiye parçaları manasında kullanılıyor
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
30 liraya muhtaç değilim Allaha şukur 100 katıda var 10 katıda. Ben kendı paramla iş yaptığım için lazım o para. Arkadaşa verıcem bır arakadaşa rulman sattım verır yarın dedım vermez getle aldıysa dedı haklıymış ak sayende 2 gundur beklıyoruz adama mahçup şekilde. Fazladan 5 liraya muhtaç değilim allaha şukur. Kargonun başına bişey gelcek kadarda hayalperest olma az ayakların yere bassın bu kargolarda sana godnerdıgım urunun kaç katı pahalı şeyler sattımda çizik bile olmadan vardı adamların gıkı çıkmadan aldı.![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)