yeni gordum sitede paylaşım dedim.
ozellikleri vs güzele benziyor,, ama çok pahalı..
keşke fiyatı daha cüzi olsaydı..
tşk
Rıdvan.
Türkiyenin ilk elektrikli spor otomobili
yeni gordum sitede paylaşım dedim.
ozellikleri vs güzele benziyor,, ama çok pahalı..
keşke fiyatı daha cüzi olsaydı..
tşk
Rıdvan.
Türkiyenin ilk elektrikli spor otomobili
Fiyatllar cidden çok yüksek.Ama araçlarda çok şık Replica'da olsa Porshce 356![]()
dış kap zaten olduğu gibi porche replica kit.. belkide antalyada şu replica araçlar yapan bir yer vardı oraya yaptırmışlardır dışını..
madem yerli niye euro üstünden satış hadi onu geçdim piyasadaki profesyönel firmaların renault gibi toyota gibi elektrikli fiyatlarını bilmiyorlarmı acaba.. sonra yerli araba yapdık kimse almadı oluyor.. 45 bin euroda az para değil..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Madem yerli araç, neden euro cinsinden satılıyor diye soranlara şu şekilde bi cevap vereyim. Benim çalıştığım firma da bu tarz bir politika izliyor, tamamen yerli üretim yapıyoruz ancak fiyatlar Euro üzerinden.
Yurt dışına da satış yaptığımız için farklı para birimleri arasında değişimlerde çok kur farkı ve çok fazla müşteri sıkıntısıyla karşılaşıyoruz biz. Fiyat birliğini sağlamak açısından bizde böyle bi politika var.
Aracın hybrid olmayanını yolda gördüm, çok şık cidden. Yurtdışından da almak isteyen olabilir diye böyle bişi yapmış olabilirler.
yerli değil hocam
“Ülkemizin en büyük sorunu akaryakıt ücretlerinin pahalılığıdır. Bu otomobille bunun önüne geçmeye çalıştık. Otomobilin motorunu Almanya 'dan aldık. Pille ilgili bütün gereçleri Amerika 'dan ithal ettik. 6 saatli şarj sonunda otomobil 200 kilometre gidebiliyor. Butik bir araba. Boyasını, desenini kendiniz seçebiliyorsunuz. Gerekli eklemeler yapıldığında hızı daha artabiliyor. Bir mimara nasıl ev yaptırıyorsanız, bize de otomobil yaptırıyorsunuz.”
Everyday I ** çapuling...
zaten o replica kitlerin merkezide ingilteredir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Yerli denildiği için öyle bi açıklama yapmıştım ben, araç hakkında pek bilgim yok. Bu parçalar göz önüne alınca kur dalgalanmasından sıkıntı yaşamamak için euro yapmışlar yine fiyatı. Para birimi değil, miktarın fazlalığı daha büyük bi sıkıntı sanki![]()
Bi de elektrikli Fluence 65.000 iken bu aracın fiyatı normal bence.
orda euro üstünde durulmasının sebebi kinayedir hani yerli deniyorya yerli = euro orda ince bir espri var..
Fluence 65000 tl ancak bilmem kaç sene garantisi var. Türkiyenin her yerinde servisi ve parçası var. Bunun sadece antalyada servisi var. Eee aldın istanbula getirdin. Sonra servis zamanı geldi bekle ki gelsinler yapsınlar. Arıza yaptı parçası yok. Fiyat desen uçuk. Hadi 100 km de 2 lira yakıoda kaç senede çıkaracak o kmyi. Günde düzgün kullanırsan maksimum 200 km gidio. Biraz performanslı kullaniim dedin 100 km de biter o piller.
IN BOOST WE TRUST
geçen discovery science de geleceğin araçları dıye bölüm vardı. Ordakı arabaları gorunce hayattan soğudum artık elektrıklıye melektrıklıye tav olmam![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)