Konuyu silelim lütfen =)
Bende aynı sekılde aracımı agaca carpmıstım ama kacmadım hemen polısı aradım kaskoluydu aracım
Aracımı servise bıraktım her şeyi yapıldı ancak aracı bana teslim etmediler aracı isteyerek mi yoksa kazayla mı carptım diye arastırma yaptılar yaklasık 15 gun olece bekledı arac serviste
En son dava acacagımı soledımde alabıldım aracı kazayla oldugu anlasıldı
Benım kaskom Isvıcre sigortaydı Axa nasıldır bılmıyorum ama arastırma yapıyoruz demıslerdı bana benım kaza yaptıgım yerde kamera falan yoktu tabi
Gece polise haber vermedim, yorgundum, ertesi sabah aradım dersin ?
eksper şüphelenirse çevredeki kameraları incelemeye alabilir.
ama bu durumda şüphelenicek birşey yok gibi.
sen rapor tutturmussun, o yüzden sıkıntı çıkmaz.
rapor tutturmadan götürünce, daha çok kamera kayıtlarını inceliyorlar, görgü tanığı bulmaya çalışıyorlar.
Her halükarda(kaçsan da kaçmasan da) kaskon ödeme yapacağı için sorun olmaz. O yüzden kimse mobeseye bakmaz.
Normalde kaskoluk hasarlarda polis raporuna da gerek olmaz. Ama ağaca çarpmış olmandan ve ağacın kamu malu olmasından ötürü rapor doğru hareket olmuş.
Kazanın oluş şekliyle eksper ilgilenmez. Eksper sadece hasar raporu ve tamiratını en ucuz şekilde yaptırmakla yükümlü.
Kaza tutanakları sigortaların hasar servislerine ve Tramer'e gönderilir. Eğer onlar kıllanırsa MOBESE vb. kanıtlarına başvurmak isteyebilirler. Ama bu da tek taraflı kazalarda alkollü kullanım şüphesi hariç pek uygulanmaz.
Sonuçta kasko bu. "Birader ben aldım bu arabayı şuraya çaktım hadi yapın" diyebilirsin. Bunun için ödüyorsun o parayı. He bunu dedikten sonra sigorta hasar yapar ama sana bir daha kimse kasko yapmayabilir bu da sigortacıların hakkı.
hasarın büyüklüğüne göre araştırma yapabilirler de...
tamamen sigortanın insiyatifinde.
hasar çok fazla ise, araçtan şüphelenirlerse, açık bulmak için çabalıyorlar...
geçmiş olsun.
Loading...
hiç bir şey olmaz merak etmeyin yeterki esksper in yanında çelişkili konuşmayın okadar geçmiş olsun içini rahat tut hiç bir şey olmaz![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Polis raporunda bu konu ile alakalı olumsuz birşey yok ise araştırma yapma ihtimalleri çok çok düşük.
Ama bu konuyu burdan kaldırtman daha iyi olur![]()
Dr.Ecu
arif geçmiş olsun, panik hala sürüyo sanırım duran ağaca vurdum yazmışsın![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)