Sız olsanız hangısını tercıh egersınız
a7 panemera ve cls bu araçları böyle değerlendirmek en doğrusu.. (coupe görünümlü luxury sedan)
bmw 7 s classe audi a8 olarak değerlendirmekde daha doğrudur.. (F segment)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aynı sınıf değiller maalesef.
bu arada geçenlerde 2011 model a6 3.0 tdi ile,2008 olması lazım 235 ps 730ld denedik a6 bariz üstündü.yeni motorlular nasıldır bilmem
730 ld e bindim. şehir içinde 13 lt ortalama gidiyor.
80 liraya ankaraya 160 200 arası ortalama gittim.
500 tork var 231 hp gayet sıkı ve keyifli araba direksyonu hariç![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
a6 yla denerken ben 730 daydım. 8.4 lt gösteriyordu on board computer
Bence 730 yada s serisi
730d nın fıyatı ogrenılınce vazgeçildi
s-class ve a8 fiyattan dolayı secenekler dısındaydı fakat 7 lerde baya pahalıymıs
karşılaştırmaya a7 nin yanına cls 350,a6 ve 535d de eklendı
benim tercihim bu kez cls350 den yana
7 ler kac para
5-10 binde 2.el dusunulmezmi?
cls ler 140 bin euro civarındaydı..
fiyatına göre en mantıklı a6 3.0 tdi geldi ondan aldık.vakumlu kapı standart zaten-arka kamera-18 jant -sunroof-arka koltuk ısıtma fılan var yeterlı donanım yani.
7 serisine makyaj gelecek zaten.
313 lük tdi a6 lar var ne zaman gelecek belli değil
730d 226.000 €
sıfır alınacak. a6 nın fıyat bakımından mantıklı gercektende.yarın gidip bakılacak bu seceneklere.
cls 350 cdi 163.000 €
a6 3.0tdi 115.000 €
a7 3.0tdi 134.000 €
a6-a7 a7
cls pahali ama deger bence
535m packde cok ii olur/
gene karıştırmışsın klassmanlarıbiri e segmenti biri sedan luxury coupe hangisi diyorsun tabiki sedan luxury coupe sedan luxury coupeden hangisi dersen cls derim..
diğer yandan e segmentinden hangisi dersen bana göre 30 yaş altı 5 kasa diyicekdir 30 yaş üstü a6 biraz daha ağır tok duruyor a6 diyebilir diye düşünüyorum bende tercihimi a6 dan yana kullanırdım..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
MAntığım =a6
dugularım = merso diyor![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
ne segmentmiş farklı segment olunca araba karşılaştırılmaz mı ?
Arkadaşın hangi konuda arada kalmış onu bilsek yardımcı oluruz ama bu şekilde sorunca bir anlamı yok. gider hepsinin içine biner test sürüşü yapar içine sineni alır.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)