herkese merhabalar, 2 yıldır mini cooper S kullanıcısı idim. Gecenlerde sattıp evo x aldım. uzun zamandır buradan konuları takip etsem hiç mudahil olmamıştım. genelde mini forumlarının sıkı takipcisi idim. Herkese iyi forumlar diliyorum.
herkese merhabalar, 2 yıldır mini cooper S kullanıcısı idim. Gecenlerde sattıp evo x aldım. uzun zamandır buradan konuları takip etsem hiç mudahil olmamıştım. genelde mini forumlarının sıkı takipcisi idim. Herkese iyi forumlar diliyorum.
Hoş geldin.![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
hoş bulduk arkadaşlar,,, hep birlikte güzel forumlar dileğiyle![]()
hoşgeldiniz evo candır![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Doğrudur gökhanın efsaneleştirdiği cooper s fakat o stock halde satmış ve 2 ay içinde 2 kez el değiştirdikten sonra ben aldım arabayı. 2 sene bendeydi araba, mekanik olarak baya bir iyileştirme çabalarında bulunduk. motor, iç ve dış görünüş olarak bir takım eklemelerle bende gayet hatırı sayılır bir masraf yaptımben sattığımda mekanik olarak kusursuz haldeydi ve 240 hp cıvarlarında olduğunu tahmin ediyorduk. hızlanma olarak 0-150 arasında sattığım mini, aldığım evo'yu gayet zorlar gibi duruyor ama genel olarak evo bambaşka birşey
![]()
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)