User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Fiat Doblo 1.3 2010 model

ankara06
    Misafir

Fiat Doblo 1.3 2010 model

az yaksın ekonomik olsun dye gittik 1.3 doblo aldık , en full modeli çelik jantlı fln , görünüm çok hoş güzel duruyor , ama gitmiyor be arkadaş adamı yolda hasta ediyor bi üst motor seçeneği 1.9 ,, arada bi motor yapmayı neden düşünmemişler sizce Fiat ,, 1.3 yürümüyor ,, 1.9 ise yerinde duramıyor , bi dengesizlik yok mu burda , bence o arabaya 1.5 veya 1.6 motor ideal olurdu ama bi hata var , yok mu bizim arabayı bilen kullanan merak ediyorum ?

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben fiat servisinde çalişiyorum dediğiniz gibi baktiğinizda bi dengesizlik var.
    1.3 motorlar ufak punto,albea,palio da cok tatminkar.Linealarda fena değil ama kasa büyüdüğünde yük artiyor bu seferde haliyle çekişte düşmeler meydana geliyor ama üretirken şunu düşünüyorlar ***** yakit pahali onun için 1.3 az yakiyor ticari araç olarak kullandiğinda uygun.
    1.6 ve 2.0 motorlari var tercih ederken 1.6 secmiş olsaydiniz farki görürdünüz bizde 2 tane 1.6 doblo var bide yazilim yaptim yakit olarak şehir içi full klima acik 7 litre yakiyor

ankara06
    Misafir
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben fiat servisinde çalişiyorum dediğiniz gibi baktiğinizda bi dengesizlik var.
    1.3 motorlar ufak punto,albea,palio da cok tatminkar.Linealarda fena değil ama kasa büyüdüğünde yük artiyor bu seferde haliyle çekişte düşmeler meydana geliyor ama üretirken şunu düşünüyorlar ***** yakit pahali onun için 1.3 az yakiyor ticari araç olarak kullandiğinda uygun.
    1.6 ve 2.0 motorlari var tercih ederken 1.6 secmiş olsaydiniz farki görürdünüz bizde 2 tane 1.6 doblo var bide yazilim yaptim yakit olarak şehir içi full klima acik 7 litre yakiyor
    genelde 3bin devirin altında kullanmamıza ragmen 7litreden fazla yaktığını söyleyebilirim , üstelik öyle sizin gbi full klima açık da değil , gerçi biz bunu ikinci araba olarak aldık eşya taşıma işleri fln oluyor bazen , çok hız yapmamıza gerek yok ama arabanın hantallığı çok belli , piyasada bu kadar çok satan bir markanın motor seçimindeki hatası dikkatimi çekti ,, sizin dediğiniz yeni kasa sanırım , bzm aldığımız kasada sadece 1.3 ve 1.9 olmak üzere iki seçenek var , yanlış mı biliyorum yoksa ?

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu bir hata değil, kullanıcı beklentisinin yüksek oluşudur!
    siz beklentinize uygun arac almamış olabilirsiniz.

bizde 1.3 punto kullanıyoruz kalkışlarda biraz ağır kalıyor fakat onun haricinde herşey mükemmel, dier beklentilerimizi(servis fiyatlar, ekonomi, fiyata endeksli donanın vs.) karşıladığı için firmada hata aramıyoruz

yakıt konusunda da tavsiyem 3000 devir altı az yakar die bi kaide yoktur, yol bilgisayarınızda anlık yakıt tüketiminden, kullanımınıza göre yakıt sarfiyatının nasıl olduğunu gözlemliyebilir ve buna göre kullanımdan kaynaklanan tasarrufu maximuma getirebilirsiniz..
    Fiat's Are Faster Than You Think!

ankara06
    Misafir
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bu bir hata değil, kullanıcı beklentisinin yüksek oluşudur!
    siz beklentinize uygun arac almamış olabilirsiniz.

bizde 1.3 punto kullanıyoruz kalkışlarda biraz ağır kalıyor fakat onun haricinde herşey mükemmel, dier beklentilerimizi(servis fiyatlar, ekonomi, fiyata endeksli donanın vs.) karşıladığı için firmada hata aramıyoruz

yakıt konusunda da tavsiyem 3000 devir altı az yakar die bi kaide yoktur, yol bilgisayarınızda anlık yakıt tüketiminden, kullanımınıza göre yakıt sarfiyatının nasıl olduğunu gözlemliyebilir ve buna göre kullanımdan kaynaklanan tasarrufu maximuma getirebilirsiniz..
    punto güzeldir tabi, puntoyla doblonun kasası bir mi , işte fark orda çıkıyor , beni yanlış anlama tabi verdiğin paraya göre güzel araba , hem doblo hız arabası değil ki sonuçta , ama senin punto iyi gider biliyorum , allah kaza bela vermesin

alphan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizinki eski kasa donlo bendede yeni kasa 2011 1.3 multijet var iş icin kullaniyorum bazen 300 bazen 800 kg malzeme koyuyoruz gayet gidiyor he tabiki bir 1.6yada 1.9 kadar degil ama ben memnunum yakitimda yazin 7.5 kisin 6.8.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kangoo 1.5, combo 1.7 den sonra 1.3 doblo'ya geçen abimiz en çok yakanın doblo olduğunu söylemişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 neden almadınız?
    Okumadan imzalamam.....

GörkemT. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz denedik 160'ı geçmiyor

ankara06
    Misafir
    Alıntı GörkemT. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz denedik 160'ı geçmiyor
    160ı gördüyseniz helal size

ankara06
    Misafir
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 neden almadınız?
    ikinci elde öyle denk geldi , küçük motor dedik az yakar dedik bizi o konuda yanıltmadı ama biraz daha iyi gitse fena olmazdı

ankara06
    Misafir
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kangoo 1.5, combo 1.7 den sonra 1.3 doblo'ya geçen abimiz en çok yakanın doblo olduğunu söylemişti.
    kangoo 1.5 yeni kasa hoşuma gidiyor , dobloyu verip düşünebiliriz , 1.5 motor o kasaya küçük gelmiyordur umarım ? kullanan abiniz öyle diyorsa öyledir tabi

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ankara06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kangoo 1.5 yeni kasa hoşuma gidiyor , dobloyu verip düşünebiliriz , 1.5 motor o kasaya küçük gelmiyordur umarım ? kullanan abiniz öyle diyorsa öyledir tabi
    bir ara ticari çalıştırdım dacia,era,doblo aldım 1.3 fakat araç gidiyordu rampa aşşağı 190 diyordu araç alt devir ölüydü o bir gerçek fakat turbo devreye girdiğinde araç patinaja sürekli kalkıyordu.Motorda bi sıkıntı olabilir gerçi ben 3binden aşşağı sürmüyordum oda ayrı bi mevzu

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 fiorino ya göre belki yeterli ama doblo ya göre tatmin etmeyebilir. şirkette 1.6 kullanıyorum banamısın demiyor. sürekli yük taşınacak ve uzun yol yapılacaksa bence 1.3 seçimi yapılmamalı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)