34ysn34.
![]()
34ysn34.
![]()
maşallah kazasız belasız kullan
bayılıyorum bu arabaya ya çok şekil bir araç.
koyu siyah cam filmi ve siyah o.z. jantlar bu araca mükemmel gidiyor. dokuz eylülün kampüsünde var bi tane bu şekil acayip şekil duruyor. rs tampon kesinlikle yerinde bir seçim. bir de bu aracı mercekli far çok değiştiriyor benden söylemesi..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
masallah jantla beraber yayda gerek ama![]()
Teşekkürler
Teşekkürler mercekli farı araştırıym uygulayan varsa görmem lazım banada iyi fikir gibi geldi
TeşekkürlerJantlı olan foto benim aracım değil jantlı uygulanmış fotosunuda görelim diye koydum. jantlarla birlikte 5cm bi yay düşünüyorum iyice oturur yere
)
cok begendıgım bır arac kazasız belasız ayrıca plakada araca yakısmıs ozel aracın ozel plakası olmalı![]()
rs ye çevırebılırsınız komple dış gorunum olarak sarıya kaplatabılırsınızthropylerın renklerı cok hos duruyor bence
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
hocam jant hiç fena değil güzelmiş ama dediğim gibi siyah olmalı diyorum başka da bi şey demiyorum![]()
bu da orijinal mercekli farlısı gayet hoş duruyor. rs ön tamponda olur o zaman zamanla tadından yenmez valla![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
şuan araba olduğu gibi duruyor ama ileri için güzel sinyaller veriyor.. bide bence zenonlar olmamış beyaz arabaya gitmemiş. ama mercekler çok iyi duruyomuş gerçekten. bide ac lerden farklı bi jant deneyebilirsin. bi tane meg3 de var bbs ler onların gunmetali çok iyi durur.
Aynen mercekli güzelmiş rs arka tampon yaptırıyorumda rs ön tampon düşünmedim hoşumada gitmeye başladı ön tamponları ilerde taktırırm belki ön tamponda) Jantta bi karar veremedim
Teşekkürler)
Yok bu lipten hayatta taktırmam çok kötü durmuş zatenyay bellide jant bulamadım hiç bijon aralıkları çok acayip 5.114,3 çok az çeşit var
Fotoda güneşin altında xenonlar kötü çıkmış akşam hoç hoş duruyojant olarak bbs hiç düşünmedim ama kesin 5.114,3 yoktur. Jant çok sıkıntı bu araçlarda
![]()
maşallah kazasız belasız forumda beyaz vardı bir tane o çok tatlıydı çok beğenmiştim onun ikizi yapabilirsin hocam aracını
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)