bize göre yaramıyodu ama adamlar manyak olunca guzel seyler cıkartmıslar ortaya dalga gecıyolar resmen
Electric SuperChargers Mythbusted - YouTube
bize göre yaramıyodu ama adamlar manyak olunca guzel seyler cıkartmıslar ortaya dalga gecıyolar resmen
Electric SuperChargers Mythbusted - YouTube
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Cold Air Intakes Mythbusted - YouTube
9 hp kadar alıyolar sasırdım kaldım cok fark edıyo bu akdar oalcagını tahmın etmıyodum sahsen
Size göre derken ?![]()
İşe yarayanları var yaramayanları var10-20 dolarlık ürünler tabii ki işe yaramaz..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bildigim tanıdıgım herkez yaramıyo hatta engel bile oluyo dıyodu o yuzden oyle yazdım yavuzcum
İyi de vidyoda adamlar işe yaramadığını her türlü ispat etmişler. Takmışlar ölçmüşler, sökmüşler ölçmüşler aynı değeri almışlar. Dış bataryadan güç alıp denemişler çok ama çok küçük bir değişim olmuş. Gitmiş koskoca iki tane kendinden bataryalı fan bağlamışlar güç hepi topu 1kw artmış. Ve adamlar vidyonun sonunda güzelce izah ediyorlar; "orjinal bir turboşarj bilmem şu kadar devirde döner ve araca ilave bir yük bindirmez, sizin bunu elektrik motoruyla yakalamanız ve bu elektrik motorunun araca elektrik yükü bindirmemesi imkansız, bu yöntem motorda kullanmak için elverişsiz" diye.
Ben de sandım farklı bir sonuç çıkacak. Bizim iddia ettiğimizin aksi yönde değil, destekler yönde bir sonuç çıktı.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Normal şekilde bağladıklarında 0,8 kw kayıp var, aküye bağladıklarında bile kayıp var... İşe yaramamış, daha kötü etmiş![]()
Karbüratörlü oldugu için kayıp olmuş olabilir mi, hava/yakıt karışımı dalgalanıyor, basıyorlar havayı boğaza, yani sistem seçimi yanlış bence enjeksiyonlu bir araçda denemeleri var mı acaba.
vidyoda 2.17 . saniye adam bildiğin adamı avuçladı![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
E-Ram diye bir ürün var bu elektrikli superchar lar arasında en iddalısı oydu sanıyorum.Ancak ne kadar iddalı olursa olsun boş şeyler bunlar bu ürünler sadece hava üfler basınç söz konusu değil doğal olarakta bir halta yaramazlar.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)