Kendimce artık akıll telefon kullanmam gerektiğini düşünüyorum ve giriş seviye bir telefon almak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Gönlüm HTC'den yana ama sizlerinde bir fikrini alayım dedim.
Kendimce artık akıll telefon kullanmam gerektiğini düşünüyorum ve giriş seviye bir telefon almak istiyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Gönlüm HTC'den yana ama sizlerinde bir fikrini alayım dedim.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
1 yıldır Ace kullanıyorum rahat ve kullanışlı ama 2.el Galaxy S2 de alabilirsin üzerine 100 lira falan koyup..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Galaxy Ace'i tavsiye etmem açıkçası. Özellikle pil durumu çok kötü. wireless ve bluetooth kapalıyken bile pil inanılmaz çabuk bitiyor.
2.2.5 mu oha iphoneda 1 günü bitirirsem kar sayıyıorum bence htc iyidir soruya gelirsek
samsungun hiç bir modelinde malzeme kalitesi yok, 1 senedir HTC kullanıyorum tek bir sorunum bile olmadı tavsiye ederim![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Tanıdık falan varsa 2. El daha özellikli cihaz alabilirsin. 2si arasında desire, ayrıca wonder düşünebilirsin..
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)