bende yeni surum olan ios 6 ya gecen ve memnun olmayanlardanim. geri donmenin yolunu bilen ve uygulayip basarili olmus biri var midir? telefon iphone 4
bende yeni surum olan ios 6 ya gecen ve memnun olmayanlardanim. geri donmenin yolunu bilen ve uygulayip basarili olmus biri var midir? telefon iphone 4
dönmenin mumkun olmadıgını duymustum. yedeklerın varsa galıba bır ıhtımal donebılıyormususn ( kesın olmamakla beraber) bır telefoncu daha net cevap verebılır
4s ve 3gs de kullanıyorum ios 6 memnunum. Şarjıda öyle uzun sürmüyor gibi.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bende haddinden fazla donmaya sebep oldu hiç yokken.
Özellikle arama yaparken ekran geç geliyor.
ios 6 da iphone 4 de şarj çok çabuk bitiyor bakalım ara bir sürümle bu sorunu çözebilecekmi![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
benim sikintin harita olayinda, google map den cikinxa sicmislar afrdersiniz iyice, hic bir yeri bulamiyorum , gecen bir yere gidiyim dedim 40 km alakasiz bir yere goturdu beni, rezalet yani anlayacagizi
İos 6 yükledım..4S kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ..Gayet güzel![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Yeni sürüm çok stabil. Benim ve çevremdekilerin en küçük bi problemi yok. Sıkıntı başka bir sebeptendir. Bilgileri yedekledikten sonra cihazı restore edin fabrikadan çıktığı gibi olsun.
iOs 5.1 geri dönmek için sürüm yedeklemesi yapman gerekirdi şimdiden sonra imkansız senin için. Sıkıntını çözmek için format çözüm olabilir. Eğerki formatla Olmazsa farklı bi yöntem daha var olmadığı taktirde anlatırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)