Pert kaydı bulunan ancak yazılanlara göre 2008 - 58000km'de 5 parça boyalı bir araç var.Hyundai getz 13000 lira istiyor.Sizce böyle bir araç alınır mı ?
Pert kaydı bulunan ancak yazılanlara göre 2008 - 58000km'de 5 parça boyalı bir araç var.Hyundai getz 13000 lira istiyor.Sizce böyle bir araç alınır mı ?
alınmaz derim. satarkende sıkıntı kullanırkende.
Düzgün toplandıysa neden olmasın...
Binerken tedirgin bineceksin, sonuçta ağır bir kazası var ki pert olmuş. Düzen tutmayan bir tarafları sürekli olacak, orjinal araba gibi sorunsuz olmayacak. Kasko yaptırmada sorun yaşayacaksın. Alırken belki ucuza alacaksın ama satarken de ucuz satmak zorundasın. Tabi satabilirsen...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
uzun yıllar bineceksen alınır. motorda ve yürüründe sıkıntı yoksa her türlü binilir. Ha satarken de ona göre ucuz ve geç satılır
tamamen sana kalmış.al diyende olcak alma diyende.uygun fiyata alıyosan ve uzun süre kullanmaya niyetliysen olabilir. yarın birgün hemen satmamda gerekebilir diyosan yaklaşma bile. bide nasıl perte çıkmış oda önemli tabi..
aracın durumuna gore değişir
ayrıca fiyatı emsallerine gore çok ucuzsa ucuza alınır aynı şekilde ucuzada satılır
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Fiyatı öyle uygun değil ki. 7-8'e verse tamam da. Kaskosu normalinin 3 katı çıkacak ve sürekli masraf açacak. Alınır ama o fiyata değil.
Piyasaya göre 4-5 bin lira ucuz bence ancak dendiği gibi durumu nasıl ona bakmak gerekir sanırım.Almamak en iyisi galiba.7-8'de çok düşük kalmıyor mu ?
7-8'e vereceğime ben de binerdim işte konu zaten o. Ancak öyle efsane bi indirim olmadığı sürece alınmaması gerek diye düşünüyorum.
şimdi pert olayıda çok önemli benim arkadaşım lr freelander (2009) takla attı araba pert olmadı.Ama kimileri var ki ufacık ön tampon+kaput çarpmasıyla araba pert.
Pert var,pert var.Bazıları alınabilir ama bahsettiğiniz arabanın avantajlık bir durumu yok gibi duruyor.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)