Bu akşam BURSA da ki 2.0 Lt. atmosferik sınıfındaki tüm araçlarla denemek istiyorum özellikle ep3 - S2000 - EG K20 swap - E36 46 M3 - 300 350 hp civarında ewo 8- 9 vs. denemek istiyorum denemek istiyenler özel msj ile haberleşiriz tşk...![]()
Bu akşam BURSA da ki 2.0 Lt. atmosferik sınıfındaki tüm araçlarla denemek istiyorum özellikle ep3 - S2000 - EG K20 swap - E36 46 M3 - 300 350 hp civarında ewo 8- 9 vs. denemek istiyorum denemek istiyenler özel msj ile haberleşiriz tşk...![]()
gökhan typerın speçlerini sır gibi saklıyosun valla)) neler var neler yok alette çok ugraştın sende haberleri geldi insan bi video koyar bilader
) Efe
sanırım aracı savaş usta yaptı eline koluna sağlık yaptığının daha yürümeyeni yok maşşallah kazasız belasız ağız tadıyla gazla kardeşim bizde az çok duyduk hızlı olduğunu istanbula yolun düşerse bekleriz herzaman illaki burdan bi eğlence çıkar hoş sohbet ve muhabbet sonrasında bi deneme yapılabilir tüm bursa ekibinede kazasız belasız bir gece nasip olsun kolay gelsin
teşekkür ederim abievet aracı savaş usta yaptı savaş ustanın eline koluna sağlık çok şükür araba umduğumuzdan da çok iyi yürüdü oldu güzel sonuçlar aldık arkadaşların arasında denemelerde inş.. kısmetse ufak defek baskı balata işi kaldı onu ayarladıktan sonra gelirim ustayı ziyarete oraya gelince eğlenceden muhabbet ten bursaya dönemeyiz wallahi
iyi dileklerin için teşekkürler bursaya da bekleriz yolunuz düşerse her zaman
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)