Dün gece egsozdan dolayı aracım baglandı şuan suadiye yedirmin otoparkında egsoz otoparkta sökülüp resmedilcekmiş otoparka oksijen kayagı ve sökebilmemiz için kanalmı acıcaz sizce bir yalnışlık yokmu ne yapmam lazım ?
Dün gece egsozdan dolayı aracım baglandı şuan suadiye yedirmin otoparkında egsoz otoparkta sökülüp resmedilcekmiş otoparka oksijen kayagı ve sökebilmemiz için kanalmı acıcaz sizce bir yalnışlık yokmu ne yapmam lazım ?
karakoldan izin kağıdı veriyorlar 3 gün içinde söktürüp karakoldan birine gösteryorsunuz orjinal egzos ses seda yok diye onlar düşüyorlar meni.
SENSİN.
Aynen öyle sistem bu. Ben de dedim kaynak mı getirmem gerek diye buradan sökmeden çıkamazsın demişlerdi![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Arkadaşlar yeni yasa cıkmış izin kagıdı vermyor otoparkta söküp resmini çekmezsen aracını cıkaramazsın diyor .
Yok öyle bisey seni sevmediler sanırım zora koşuyorlar.vu arkadasinı egzozu diye çağır sanayi Elektriği lazım kaynak yapacak yer gösterin desin
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Senle kafa buluyor heralde adam. Adamın yanında Trafik şubeyi ara burdaki görevli böyle söylüyor de.Gerisi gelir zaten.
saçma diyicemde saçmada gelmiyor millet tamam abi deyip yaptırırız deyip sırra kadem basıyor..
bari böyle bir karar alınmış orda buna uygun bir alan kanal yada lift makinesi koymaları lazım klasik türkiye manzarası yasayı çıkart devamını getirme ama lafda o yasa olsun. böyle bir şey varmı yokmu trafiği ara yanlarında belli olur herşey..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
zuhahahha ulan en güldüm pazar pazar seyyar egzozcular mı türeyecek şimdi seyyar işi de yasak değil mi
geçmiş olsun umarım bu saçmalık olarak kalır
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Ya abiler trafik subeden izin vermiyorlar ister kaynak makinasi getir istersen oksijen kaynagı götür diyor egsoz sökülüp resmi çekilmeden otoparktan cıkarmak için evrak vermiyor 2 gün önce yeni yazı gelmişş
öyle saçmalık mı olur gider egsozcuda söktürürsün getirir gösterirsin sesine bakarlar eğilir bakarlar egsoz orjinalse yollarlar. Sen baya ters yapmışsın adamlara belli ki.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
ekzosdan baglıyamıyolar teknik degişiklikten baglamışlardır izin kagıdınla cıkartabiliyosun
07 cos 22 /106 gti
sıkma canını en yakın sanayiye git açık illa bir yer bulursun rica et eline biraz para sıkıştır ustanın alsın takım taklavatını gelsin artık nasıl yapar bilmiyorum ama başlamak bitirmenin yarısıdır bir yerden başlamış olursun.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
karakoldan izin kağıdı alıp egzosunu söktürüp tekrardan karakola göstermen gerek.
var var öyle bir ton dünya var.. o menini kaldırmazı sen ben düşünüyoruz onu düşünmeyen bir sürü insan var onlara eğlence adranalin geliyor..
arkadaşım film camdan ceza yedi geçen sene filmleri sökmüş cezayıda ödemiş ama menin kalkması için aracı trafiğe götürüceğini bilmiyormuş geçen ben söylediğimde araştırdığında aracın trafikden men olduğunu gördü adam bir senedir bilmeden menli geziyordu bu adamki bilinçli eğitimli bir şirketin yönetim kurulunda.. belki kafası doluydu o an dikkat edemedi yada polis yeterli bilgi vermedi herşey olabilir ama oluyormu oluyor.
ilk cezada bir hafta izin verilmiyo mu beyler şimdi ? söküp götürüyodun düşüyodu trafikten menin şimdi direk otoparka mı goturuyolar tek hamlede
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)