arkadaşlar '96 model corolla xei var. araba düz yolda 4 kişiyle 155'ı geçmiyor şu anhalbuki kısa bi zaman önce bu hızı lpg de 3. viteste yapıyordu...neden olabilir acaba bi bilen anlatsın
arkadaşlar '96 model corolla xei var. araba düz yolda 4 kişiyle 155'ı geçmiyor şu anhalbuki kısa bi zaman önce bu hızı lpg de 3. viteste yapıyordu...neden olabilir acaba bi bilen anlatsın
vallahi kimseye yalan borcum yok yapmaz diyen motorcu bi abimiz (kendinde vectra var 2000 motorlardan) kendisi kullandı ''harbi gidiyomuş lan'' diyodu keşke video çekseydim.bakım derken ahım şahım bi bakım yok ustalardan bıktım en ufak bişeyde başka yerlerini bozuyolar bıktım usandım artık
toyota corolla 1.6 GLi - YouTube
birkaç video daha baktım araç 3 de 155i buluyo ya adam haklı eğer araç buysa tabi3 baya uzunmuş bakımları tamsa servise bi baktır derim ... yada ustanı değiştir
![]()
SM PERFORMANCE
lpg ile ilgili bi sıkıntı olabilir. Bizdede araba eskiden 7500 çevirirken 5000de kesiciye girme gibi bi arıza olmuştu. Lpgden dolayı olduğunu söylemişlerdi.
tüpün beyni yeni değişti(atiker) ayar yapıldı boğaz kelebeği temizlendi. kesici yok sıralı lpg değil 8000 e kadar gidiyo 1.2.3. ama araba 4500 devri geçmiyor yüksek viteslerde.
Hesaplı olsun diye tüp taktığınız yada tüplü aldığınız ae101 ile 155km/s hız geçip ne yapacaksınız? hem de 4 kişi?
Azrail ile olan randevunuza mı geç kaldınız. Diğer 3 kişinin randevusu yoktur belki?
250-300 lerin görüldüğü bu araba forumunda bu sosyal mesajın ilk bana gelmesi garibime gitti...normalde 90-110 arası giderim her yere ama ayda yılda da olsa bazen bi deneyesi geliyo insanın -yada benim artık bilmiyorum- bende aylar sonra bi denedim sonuç bu.
arabayı ustaya götürmeye korkar oldum arkadaş bi adam gibi usta bulunmaz mu bu memlekette.lastik patlasa jant değişecek diyolar ama dediğiniz gibi bi göstermekte fayda var yinede
Genel bilgi: bi arabanın 3. viteste 155 le gidiyor olmasını iyi bişey sanma... zira viteslerin çok uzun bu performans kaybı yaşatır sana
2. corolla dene araç piyasada kadran sapma oranı en yüksek aratır, yanlış hatırlamıyorsam normalde 190 ile gittiğin kadranda 230 240 gibi bir rakam olarak gösteriyordu bilgine![]()
contaya baktırın bence
IN BOOST WE TRUST
benim golf de 5.vites 210 gibi kesiciye giriyor ne yapmalıyım acaba..
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)