arkadaşlar yeni aracımı müsait olan varsa haftasonu denemek istiyorum. 1.0 ford focus... özelliklede 1.2 tsi cı arkadaşlar ve 1.6 atmosferik motorlu araçlardan haber bekliyorum (130 hp ye kadar olabilir) vteciler lütfen uzak dursunlar... selamlar..
![]()
arkadaşlar yeni aracımı müsait olan varsa haftasonu denemek istiyorum. 1.0 ford focus... özelliklede 1.2 tsi cı arkadaşlar ve 1.6 atmosferik motorlu araçlardan haber bekliyorum (130 hp ye kadar olabilir) vteciler lütfen uzak dursunlar... selamlar..
![]()
abi kaç Hp'ye kdar rakip arıyorsun.. Öyle belirtisen daha anlaşılır olacak.. 1.6 diyince Vti'lar gelior hemen akla atmosferik1.6 dizel polom war ? deneyebilirz.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
hazır konu açmışken aracından bahseder misin biraz lütfen, gidişi, duruşu, yakıtı vs vs olumlu olumsuz vs tşk yakın olsaydık denerdik
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
vay ege abicimm hosgeldin![]()
Volkswagen Golf 7.5 highline 1.4 tsi dsg
Stingray CS 195 volvo penta 4.3 V6 225 hp
arkadaş yenı galıba ankarada her cuma akşamı buluşmamız olur muakkak .senıde beklerız
yerını bılmıyosan ozelden yazalım istersen
1.6 100hp astra g cd ile denedim 1 boy kadar geçebiliyorum..
125hp lik bir canavar 1.0ecoboost 'lar büyük olasılıkla beni geçersin ama maksat tanışmak cumartesi görüşelim..
TSI 'a biriki..
Cuma günü müsait olursan dneriz ben de merak.ediyorum. Umitkoy tarafindayım ? 2010 sedan.focus.var. 110 luk stock
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)