Yaşayan,yaşamış olan tecrübesi olanlar var mı aramızda ? Nasıldır hayat ? Ciddi bir iş teklifi geldi ama yaşam hakkında hiç fikrim yok.
Yaşayan,yaşamış olan tecrübesi olanlar var mı aramızda ? Nasıldır hayat ? Ciddi bir iş teklifi geldi ama yaşam hakkında hiç fikrim yok.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
tüfeği yağla git bro
Annemin amcası, Azerbeycandan biriyle evlendi.. Geçen muhabbet ederken gidip oraya yerleşelim amca hep beraber dedim.. Keşke düzgün bi yer olsada hep beraber gitsek dedi.. Neden diye sorduğumda bu sıkıntılardan bahsetti.. Güzel paralar kazanırız ama geri dönebilirmiyiz yada parayı harcayabilirmiyiz belli olmaz dedi
benim bildiğim bu kadar![]()
Yok öyle bir şey yahu. Her iyi para kazananı soyacaklar diye birşey yok yani. Sanki ülkemizde hiç hırsızlık olmuyor daİnsanları bizim insanımızın aynısı. Seni rahat bırakmayacaklar varsa anca trafik polisi falan olur. O da ¨hürmet¨ içindir. Yani rüşvet. O gibi anlarda İngilizce konuş olsun bitsin.
Zaten Bakü zenginlerin şehri. Pahalı restorantları olan ve şehir mimarisi son derece gelişmiş kozmopolit bir yer. Hazar denizine olan kıyısı ise insanı büyüleyecek cinsten. Her yer sanat kokuyor orada. Konser salonları sürekli dolu. Müziğinden etkilenmemen imkansız zaten. Kızları da güzel ve tehlikelidir ama yenge olduğu için sıkıntı yok o konuda. Bakmamaya zorlarsın kendini![]()
Alışırsın tabii ki. İnsan her yere, her şeye alışır. Bakü cidden çok ama çok güzel bir yer. Başka yerler için süper diyemem ama Bakü cidden mükemmeldir. Bazı fırsatlar pek sık gelmez bir de. Değerlendir derim. Orada iken başka şirketlere geçersin. Çok daha iyi paralar kazanırsın.
Sanırım Dubai benzeri bir şehir yapılanmasından bahsediyoruz. Gitmeye karar verirsem orada şirket değiştirme gibi bir şansım olamaz buradaki işverenden ziyade annem gibi bi insan.
Gidip 10 sene kalıp 40-45 yaşında dönüp burada tekrardan bir hayat kurma düşüncesi sadece zorluyor beni.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
baku fena gelısıyr enıstem bakulu 2 aya kadar oraya tasınacak trden gıdıceklerbaku guzel bıyer ve gelısen bır ulke araba ucuz benzın ucuz
www.honda-tech.com
gıyım cok pahalıparfum ıckı ucuz mobılya pahalı
www.honda-tech.com