User Tag List

Sayfa 1/11 123 ... SonSon
207 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bahtsız Bedevi EV Vtec (konulu)

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bahtsız Bedevi EV Vtec (konulu)

güncel resim 9,11.sayfa

bizim vtec hayalimiz yıllardır var olan bişey çogu türk genci gibi yazın Allah yürü ya kulum dedi kaşındık ve bir vtec arayışına girdik arkadasım kardesim recebe alıcaktık tüm yapılacaklarıda beraber yapıcaktık ztn yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. vtec olucaksa sedan olsun aile hesabıda kullanırız dedik yanlız bi sıkıntı vardı kıçı kırık bir 106 nın gelip içimizden geçmesi tüm hayalleri mahfedebilirdi. bunuda hesaba katarak dolu bişey alalım yalan olmayalım diye düşündük tabi bizim recebin acelesi yüzünden bu arayışımız ilk 2. baktığımız vtecle son buldu fauk un vtec i ev vtec konusu ztn sitedede mevcut faruklada oturduk günlerce konuştuk ok dedik tmmdır 84.5 mm cp piston portpolısh kapak ince conta darton vs. vs. sadece toparlanınca madi olarak egztrk yay şapka yapar keyfimizi yaparız diye düşünüyorduk. ve aracımızı aldık.

alır almaz hemen yaylarımızı taktık

Uploaded with ImageShack.us

tabi bu arada rodajdayız daha motor yeni bitmiş faruk daha binmeden biz almış bulunduk arabayı ne olduysa bundan sonra başladı sıkıntılar 300 km daha oldu olmadı patırdamalar başladı arabada sıkıştırma var beyin yok ayar yok ondan oluyor dendi hemen saldırdık saga sola beyin aradık mertcana ulaştık hemen gönderdi saolsun aldık ve takmak için ecu ya gittik....

özgün usta rabanın sesini duyar duymaz arabanın teklediğini ayarla ilgili olmadıgını söyledi. bujileri söktüler ve 3. gözde küçük bir göl oldugunu gördük. orda inceden bir geçmiş olsn bakışlarını hisettim !! daha sonra farukla konuşup motorun yapıldıgı dükkana teslim ettik conta yanık ustamız sağ olsun hararet yaptırmıssınız fln filan araba daha 300 km de ve 300 deviri geçmemiş yanlız !! benim içimdeki süpheler hep dartondan pistondan gömlekten yana ama her sorduğumda rektefiyeci olsun usta olsun olurmu öyle şey biz yılların cart curt fln fln .... neyse contayı bulduk aldık işçilik faruk verdirmedi kapak kapatıldı arabayı aldık. sonra gete patırdama çatırdama derken rodajı bitirdik izmite teröre lanet konvoyu için yola çıktık ve dualar eşliğinde geri döndük. telefon konuşmalarında anladıkki iş bizi bozucak giren şemsiye açılmaz dedik yapacak bişey yok ve dooooğruu paşaoğluna. işin ehli olsun artık ne olursa olsun dedik

araç fakire düşmüş dedik inş. sıkıntı sadece budur

ama bekir usta başka şeyler var içine bakılması şart dedi ve kapak söküldü. pistonlar yukarı aşağı vurmuş gömleklerin 2 tanesinde ovalleşme var.

üst kapak daha öncedende küçük bir işlem görmüş ama savaş usta surat ekşittiğinden yeni kapakta gerektiğini alnadık hemen araba çıksın hemen gazlayalım aşkıyla reco gene tam gaz gece gündüz arayışlara itti bizi. kapagı cem taşçıdan en temizinden bulduk dolu olarak yanındada supertech subapları aldık.

gömlekleri honlayıp 85 mm yapalım diye ısrar etsemde savaş ustayı ikna edemedim derdim dartonları kurtarıp masrafı düşürmekte. yemedi 84mm 12.7 cr piston ve darton stage 3 egztr ve supertech yay şapka siparişimizi verdik. sabırsızlıkla bekleyiş başladı.şiparşler geldiğinde koşa kosa gümrüğe gittik reconun ağzı kulaklarında

koştura koştura maslaga döndük sanki savaş abi hemen toplayıp verik 1 saate arabayı baktı kontrol etti hüsrann lavuk americanyalı dartonları b18 81 mm göndermiş recep gene isyan ve hüsranlara büründü hesap kitap yaptık bunları satalım onu satalım bunu satalım derken beklemeyi sevmeyen kardesim benim gene siparişi verdi 10 gün sonra yeni gömleklerimiz doğru olarak geldi.

tabi gene gümrükten maslağa makas ata ata geldik soluk soluga buyur savaş abi hadi ver arabayı caarrtttt

size kötü haberim var çocuklar geçmiş olsun ?? - abi hayırdır.
    bloğu komple sökmedik hiç düşünmemiştik böyle bişeyi - eee abi
    oil jet yok bu blokta - nasıl yani abi
    jetleri takmamışler kaynak yapmışlar ve kör tıpayla kanalları tıkamışlar. anasssıınıınnnn ..........

hali görüyorsunuz o alyanlı civatalar yaplama jetlerinin yerine tıkalı...................... bunu bu usta bu şekilde bukadar masrafla lınan parçalarla toplamış ve teslim etmiş buadam usta dükkanı var ve bunuda yapan rektefiyeci var!!! bunu bulup vurmaktan başka bişey yapılmaz ama gene iman kurtardı neyse dedim vardır bi günahımız..

gece yarısı reconun bana msjla attıgı resim

'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gene uykusuz geceler hesap kitap blok arayısları. ne yapsak ne etsek herseyi satsak orjinal motor alsak fln fişman olmadı tabi.
    gene başladık blok aramaya buldugumuz faturasız hep. birtane bursada bulduk ben almak istemedim fiyat yüksek diye boş bloka bukadar verilmez dedim. dedim yattım uyudum sonra uyandım gene ilk iş recebi aradım kanka naber. -iyi kanka yoldayım !! ne yolu laaa - bursadan kanka - .....yım receeepp aldın dimi blogu

ve son olarak hemen getirdik teslim ettim dedik abi savaş abi hadi hemen topla ver tamam dedi en kısa zmnda hemen gönderdi rektefiyeciye 2 gün sonra yani dün koştuk tükkana baktık blok daha gelmemiş hemen koştuk asagı rektefiyeciye ana bizim mal daha sırada reconun bayramda rodajı bitirme hayalleride yıkıldı malesef

devamı insaallah hayırlısıyla gelir
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı hayırlı olsun gecen sene bende nıyetlenmişdim bir ara bu araca.
    DRİLL
    Dr.Ecu

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devamı varmı korku filmi gibi geldi bana ona göre beklicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah hacı ya valla kasa ve içi olarak çok beğenmiştik ama napalım üzerimizde haram vardı heralde temizlenmiş oluyoruz

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbi bahtsız bedeviymiş yani
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten bahstıszlık olmuş
    ben bu kadar problem cıktıgını dusunmuyordum cok uzuldum

umarım her sey guzel olur gule gule kullanırsınız

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, giden paranın haddi hesabı olmamış anladığım kadarıyla, ama vti bu elbet parasını çıkaracaktır.. işallah en kısa sürede videosunu görürüz. Yalnız bu rektefiyeciler garanti vs. vermesi lazım, sizi ortada bırakmışlar.. Ben de buna benzer sıkıntılar çekmiş biri olarak, üzüldüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun binemeden böyle olması gerçekten üzücü herşeyde bir hayır aramak lazım belki bir süre binmemeniz daha iyi veya üzerinizde nazarda olabilir bir kan akıtın başımıza çok geldi. inşallah en kısa sürede 4*4 yürür binersiniz sıkıntısız...

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla resimlere tek tek baktım, şansızlık mı deyim ne diyim bilemedim üzücü bir durum olmuş, yağ jetlerini durumu işin son noktası olmuş ztn yoruma bile gerel yok, geçmiş olsun kendime yapılmış gibi üzüldüm

borayuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun kardesim her sey de 1 hayir vardir sikma canini insallah Allah in izni ile cozulur hersey, sikintisiz temiz temiz kafan rahat binersin insallah, bizde izleriz kazikli yolda seni
    what goes around.. comes around..

_FaRuK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kanka duygu ve dusuncelerımızı arabayı aldıktan sonra yaptık zaten bu zaman ıcersınde yanındaydık ama bu kadar aksılıgın ustune guzel seyler olacagını bılıyorumm takıpteyız

BİLAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıyıya işte korkmadan bınersın mıs mıss allah kazabela vermez işallah

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmiş olsun kötü olmus neler çektiğinizi anlıyabiliyorum. Buna benzer bi olay integra aldığınızdada başınıza gelmişti sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallaha hic sorma artik kendimden supheleniyorum varbisey ama ne acaba nerde ah aldik

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcınız olsun.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu sabitlensin vti almak isteyenlere ibreti alem olsun.araç sanırım egemenin eski aracı bu konyada tuhaf bişiler olan sonra yolda giderken yatak saran?
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkeze tesekkurler insaallah dahada sikinti cikmaz gerce sukistirmanin sikintili olduguu soyleyenlerde var ama savas usta guluyo yok oyle bisey diyo gorucez bakalim nasil olucak

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun Çok büyük bir kayıp olmuş sizin için
    Ama motor rodajı bitmemiş bir araç almasaydınız keşke
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)