User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Jetta 1.4 TSi 140Ps(Stage II Süperchips)VS. Leon 1.8 T Sport 180Ps(Stage II Evotech)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Jetta 1.4 TSi VS. Leon 1.8 T Sport

Jetta 1.4 TSi 140hp Spec
    Stage 2 Süperchips yazılım
    Down pipe
    Orta susturucu iptali
    Jetex birebir son susturucu
    Polo Gti 180lik buji
    Filitre kiti

Leon 1.8 TSport 180 hp
    Stage 2 Evotech yazılım
    Filitre kiti
    Komple egsoz sistemi

BORKED

ibrahm_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah abicim kayserimizin güzel araçlarına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    speclerdeki dump pipe nedir?
    RACE WERKS

Westi555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jettaya maşallah güzel yürümüş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    speclerdeki dump pipe nedir?
    yeni nesil araçlarda turbo çıkışındaki egsozun başlangıç kısmı katalitik konvortör olan yer yani headers gibi down pipe yanlışlıkla dump yazmışım dump valve var birde ikisinin karışımı olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O down pipe dır. Bi de bu arabanın yazılımlı cupra olduğuna emin misiniz? Hiç uazklımlıymış gibi gitmio.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O down pipe dır. Bi de bu arabanın yazılımlı cupra olduğuna emin misiniz? Hiç uazklımlıymış gibi gitmio.

yanındaki araç jetta 1.4 140 lık olunca size oyle geliyo galiba ama 140 lık aracın ne kadar verim aldığını alıp yapmanızı veya varsa denemenezi tavsiye ederim
    daha farklı araçlarlada video paylaşımlarım olacak o zaman daha net orataya çıkar hangi aracın ne kadar gittiği yada gidip gitmediği

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jetta 140 lık 170 lik ten farklı mı ya da polo gti dan daha mı hızlı da yapılınca uçak oluyor. Senin arabana lafım yok ama karşındaki araba ya cupra değil ya da sorun var. Hem bilgin yok bu konuda hem de bana bi cevap veriosun sanki biz kamyon kullanıyoruz kamyonla uğraşıyoruz. Altındaki jetta o denediğin cupradan ağır. Hacim olarak 1400cc yani 400 cc daha düşük. Vw bi senin arabana mı kuş kondurmuş bu kadar jetta rocvo ve polo arasında
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda her açılan konuda bi tartışma çıkıyo bu araç 1.8 t sport 180 lik ankaradan yazılım yapılmıştı eski sahibi tarafından denedik herkes yorum yaptı arabaya yaptırmadığımız kalmadı her şeyi kontrol edlip bi çok parçası yenilendi yazılım hatası dendi evotech stage 1 yüklendi denendi komple egsoz sistemi yapıldı evotech stage 2 2 farklı yazılım denendi yüklendi çok daha fazla fark etti arkasına ben jettaya Down pipe ve stage 2 yüklettim sonuç şu anda bu varsa bilgisi olsan paylaşsın yada yaparım diyen varsa getirelim yürümesi gerektiği gibi yürütsün bizde öğrenelim

Huseyin0727 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoları izlemeden önce jettanın bu kadar güzel yürüçeğini hiç tahmin etmemoiştim ama gercekten emeklere değmiş gördüğüm kadarıyla.bende 1.4 tsı 125 lik 2012 superb var yazılımla çok güzel sonuçlar aldık ancak araba dalgalanma yapmaya başlado 2bin ve 4bin devir arası asıl merak ettiğim bu aracı nasıl böyle sağlıklı yürüttünüz biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle teşekür ederim
    dalgalanma sebebi 4 tane bobin alırsanız geçer diye tahmin ediyorum ilk yazılımı yaptığımda bende aynı sorunla karşılaştım ve polo gti 180 lik orjinal bujisi çok daha verimli ve birde vites atışlarda çok sakin atarsanız daha verim alıyosunuz bi atmosferik araba gibi sert attığınızda kendini korumaya alıp yıkılıyo resmen araba

benim aracıma gelince bu kadarını bende yaptırmayı düşünmüyodum sadece 140 lığa bi yazılım yaparak daha keyifli hale gelmesini isteyerek yazılım yaptırdım aracımın turbosu serviste kısa süre önce ben almadan garantiden değişmeside dahada cesaretlendirdi
    sadece yazılımla inanılmaz bi verim aldık ben scirocco 160 lıklarla yazılımlı hali yürür heralde diye düşünürken çok aşırı bi fark attı tabiki araçta kg ve aracın aerodinamiği dezavantaj arkasına bi egsoz sistemi ve hava filitre kiti yaptık yaptığımız her şeyde üstüne koydu sağolsun burdada arkdaşlarımız şunu taktık bi bakalım diyince anında çıkıp deneyebiliyoruz ve en sonunda Down pipe araştırmaya başladık ve scirocco ile birebir aynı olduğunu öğrenince onu takıp stage 2 ye döndük stage 1 ken leonun ve sciroconun baya bi arkasında kalmaya başlamıştım 4 ten sonra ve araç onunla resmen dünyası değişti beklentimin üstünde bi verim aldım şu an evotech stage 2 scirocco miltek komple egsoz Down pipe ıtg filitre ve dyno verisi 220 hp olan araçla denedim ve gayet denk bir mücadele ilk basışta ben 2 boy 3 boy fark atıp bi yerde tekrar o kapatıp geliyo ve ya o benim tamponumda ya ben onun tamponunda 240 larıgörüyoruz jetta 140 için o araçla yürümesi benimde hiç tahmin etmediğim bişeydi

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Huseyin0727 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoları izlemeden önce jettanın bu kadar güzel yürüçeğini hiç tahmin etmemoiştim ama gercekten emeklere değmiş gördüğüm kadarıyla.bende 1.4 tsı 125 lik 2012 superb var yazılımla çok güzel sonuçlar aldık ancak araba dalgalanma yapmaya başlado 2bin ve 4bin devir arası asıl merak ettiğim bu aracı nasıl böyle sağlıklı yürüttünüz biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum
    Siz hangi yazılım kullandınız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben performance center dan bir yazılım yaptırdım yazılımı yapan kişinin dediğine göre 16 lara kadar çıktık ki bende farkettim bunu çook güzel yürüyodu ancak bu dalganlama olayı midemizi bulandırdı yazılımı sildik sorun doğal olarak gene var.servise gittik benzin regülatörü değişti down pipe değişti sorun hala var 5 defa falan farklı yazılımlar denendi ama gene sorun aynıı.ama bu buji olayından kimse bahsetmedi umarım faydası olurda rahat rahathat bineriz bu arabaya 3 aydır yazılımsız arabada gene dalgalanma var kimse çözemedi sorunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Huseyin0727 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben performance center dan bir yazılım yaptırdım yazılımı yapan kişinin dediğine göre 16 lara kadar çıktık ki bende farkettim bunu çook güzel yürüyodu ancak bu dalganlama olayı midemizi bulandırdı yazılımı sildik sorun doğal olarak gene var.servise gittik benzin regülatörü değişti down pipe değişti sorun hala var 5 defa falan farklı yazılımlar denendi ama gene sorun aynıı.ama bu buji olayından kimse bahsetmedi umarım faydası olurda rahat rahathat bineriz bu arabaya 3 aydır yazılımsız arabada gene dalgalanma var kimse çözemedi sorunu
    16'lara kadar çıktık derken ne kastettiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bobinleri biraz zayıf tsilerin yüklendiğinde ilk ordan patlak veriyo tek arızalanan boibini değişirsende bu sefer diğerleri arızalanıyo en güzeli 4 tane alıp sorunu bitirmek yazılım yoksa bujilerindede bi sıkıntı yoksa buji değişmene gerek yok ama bujilerin ömrü dolmuşsa oda yapabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    160 hp demek istedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    160 beygir hmm Sonunda sorunlar sıkıntılar başladı sanırım

Neyse konu Jetta Leon şimdi off topic olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunlar ilk yazılım denememizde başladı neyse buji olayını ben halledeyim en iyisi teşekkürler bu arada bilgiler için

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah jetta ya , güzel yürümüş
    Unutan iyileşir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)