Arkadaşlar bu akşam markete girmek için arabamı yol önüne park ettim biri rahatsız olmuş polisi aramış,poliste sonra beni aradı yanlış park etmişsin diye nedir ne değildir anlamadım![]()
Arkadaşlar bu akşam markete girmek için arabamı yol önüne park ettim biri rahatsız olmuş polisi aramış,poliste sonra beni aradı yanlış park etmişsin diye nedir ne değildir anlamadım![]()
Ne dedi polis hayırdır aracını yanlış park etmiştir bize mi atar yapıyorsun falan mı dedi?
İyi yemişler hocam sizi. Ödemeli atmadıklarına dua edin.![]()
Valla heralde lokasyon İstanbul olunca millet inanmıyor, ceza yemeye alışkın olarak
ama gerçekten plakadan tarayıp cep telefonunu arıyorlar aracınız diğer aracı geçişi etkiliyor kaldırın diye.
"Korkmadık, savaştık"
benide aramislardi alacatida ama jandarma aramisti ayrica bir kezde bi arac otelimizin onune birakmisti jandarmaya soyledim adami aradilar![]()
Polis cepten ararmı ya![]()
bende anlamadım ama aradılar işte.arkadan telsiz sesi geliyodu.hatta adam ararkende gördüm dur biraz gelicem dedim ama yine aradı işte :s
eğer herhangi bir garajın girişini çıkışını engellediysen ve herhangi bir çekici gelip çekecek durumda değilse arabanı o yüzden aramıştır
Benimde amcam antalyada ters bi yere (sanırım kaymakamlık binasının makam çıkışına mı ne) koymuş , araç kızının üstüne olduğu için aramışlsr kızı çekin diye
Polis bu gibi durumlarda cepten arayıp bilgi veriyor çünkü muhtemelen park edilen yer tam olarak yanlış değildir![]()
bizim burda çekmeleri ortalama 35 40 sn suruyor adam arabadan bile inmiyor keşke arasalararkanı donuyorsun araba yok
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Medenice bir yöntem...
Kamu görevi vatandaşı ceza ile terbiye etmek değil. Gerektiğinde uyarmak ve ikaz etmektir.
beni de aramışlardı aracı çek diye şaşırdım, numaramı nerden buldunuz dedim istesem s.çtığın deliği bile bulurum dedi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)