2.0 benzinli, düz vites D9 kasa 406 ımızı turbolamak istiyorum.. Bu konuyu çok araştırdım ve bazı aldığım cevaplar can sıkıcı ve kırıcı oldu, sonuçta zevk benim, kendime özel bi 406 ya sahip olup hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.. Tabiiki 406 ya para harcamanın pekte akıl kaarı olmadığını biliyorum ama nedensede kopamıyorum. Sizlerden "Arabanı sat, turbolama parasınıda ekle, daha iyi bi araba al" tarzında fikir yerine, ciddi anlamda bilgi istiyorum.. Sonuçta aramızda bu projeyi yapmış olanlarımız var. Özellikle 206 GTI turbolayanlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
İlk sorum, forumlardan uzak bi tanıdığım turbolu 406 sını satmaya karar vermiş. Komple turbo kitini net bi fiyat konuşmamamıza rağmen bana çok uyguna verebilceğini söyledi. Bu hazır kiti alsam montaj zorluğu nedir ve fiyat olarak nekadara gelir?
İkinci sorumda; herhangi bi turbocuda (Tess Teknik/İzmir gibi) 1,5k-2k TL ye turbolatabiliyorum. O tarz biyerde yaptırsam, ilerde parçaların ölçülerini para geçtikçe büyütsem + sı olurmu? Çünkü İstanbuldaki markalaşmış firmalara sorduğumda ortalama 10k TL karşılığında 480 hp gibi değerler aldım. Bukadar yüksekte gözüm olmadığından amacımın sadece turbolatmak olduğundan bu işlemi, Tess gibi yerlerde yaptırıp ucuza kapatsam ne gibi bi zararlarım olur.. Bu arada bu tarz firmalar standart passat 1.8 turbosu kullancağını (galiba KKK) belirtiyor.
Bu konuda malesefki acı gerçeği kabullenemiyecek kadar aracıma bağlıyım, ve turbolama konusunda teknik ve uygulama anlamında 0 olduğumdan sizlere danışıyorum.
Şimdiden teşekkürler..