Foto makinesine hayran kaldıgım için ekledim resimleri, yoksa arac resmi koymayı pek sevmiyorum.
![]()
Foto makinesine hayran kaldıgım için ekledim resimleri, yoksa arac resmi koymayı pek sevmiyorum.
![]()
makinanın markası ve modeli n?
OEM+
turbo 106 iimiş tebrikler bazı şeylerin haberleri geldi bizde bişiler yaparız ilerde işallah
tebrikler tekrardan
cok sagol baran biliyosun 106 kışın rehabilitasyon merkezine yatıyo, hava guzel olur olmaz cıktı.
cok dile getimek istemedim aracı eskiden de nos basarken pek ortalıga cımazdım, ama ewt parcalar 2 sene once toplandı arcda gectigimiz kış başı ortası gibi bitti. yakın arklarım dan duyulmuş olabilir..CeM.; Nickli Üyeden Alıntı
106 çok güzelmiş geçen sene fuardaki araba mı bu??bide başka fotoları var mı acaba??
ewt, fuar daki, arac ama baska resimler varda bi dunya koymak istemedim,
bide makinenin modelini tam bilmiyorum ama arkadası kasıorum surekli yeni model alsında bunu satsın bana diye
çok güzel çekimler ve araçlar.. 106 nın kaputunu tam gösteren bir fotoğraf mevcut mu? merak ettim sticker ı![]()
çok güzel arabalar çok güzel fotoğraflar.. özellikle tt nin ilk 2 fotosu çok hoşuma gitti.. maşallah ikisine de![]()
Araçlar çok güzelde fakat aynalar cok yukarda kalmamışmı
www.egeturbo.com
Turbo asker
Fotoğraflar başarılı gerçekten araçlarda öle.. özellikle 106..
maşallah iki arabayada 106 iyimiş gerçekten![]()
cok guzel fotolar..
bs en son mantaRda ayar ıcın beklerken gördüm sanırım su an tamamen bitti..
özeldende olsa performansı malıyetı yapılıs asamaları hakkında bıras bılgı alabılırmıym bi sakıncası yoksa sewdiiims en eski106lardan =)
106'yı duymuş ama görmemiştim. Arada bir apracing 4 pot frenleri felan spy tarzında spoiler olarak vermiştin. Gerçekten güzel bir araç. TT'de ayrı bir şık. İkisinede maşallah.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cok özel olmassa turbo 106 da neler kullanıldı tahmini nekadar güç elde ettiniz acıklamak zorundadsa deilsin
çok sık duruyor allah kaza bela yüzü göstermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)