1.5 ay sora hong konga gıdıcem yaklasık 15 gun kalıcam her ıstedıgınızı getırırım sınır tanımam ozel tasıma bedelımleparasını onceden vermenıze gerekyok guvendıgım ınsanlara ben alıp getırım burda yuz yuze yemek ısmarlarlar urununu alırlar
1.5 ay sora hong konga gıdıcem yaklasık 15 gun kalıcam her ıstedıgınızı getırırım sınır tanımam ozel tasıma bedelımleparasını onceden vermenıze gerekyok guvendıgım ınsanlara ben alıp getırım burda yuz yuze yemek ısmarlarlar urununu alırlar
soyleyelim yarim kilo sarsin gondersin![]()
iyi guldum bu pismaniye mevzusuna
su iphone sacmaligi orada ne kadar ustad 4 yada 4s fiyatlari ne olur ortalama ? ona gore hediye etcegim biri varda herkesin gonlu olsun![]()
abi benım ıstegım senden bulabılırsen RC araçlar ıcın bi esc isteğim olucak hobbywing v3 siyah Bulursan çok makbule geçer burda sıyahı kalmamış hong kong bu RC lerın başkentı
![]()
DR. OWL
kamera fotoğraf makinesi mercekler ucuzdur.. bilgisayar parçaları ucuzdur.. kore menşei li ürünler ucuzdur lg samsung v.b ..![]()
fikir olsun.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)