beyler ingiltereden fedex taşıma ile kapak saplaması alsam sizce uzay gemisi satın almış muamelesi görme ihtimalim nedir ?
kalırmıyız gümrükte ?
10 adet
![]()
beyler ingiltereden fedex taşıma ile kapak saplaması alsam sizce uzay gemisi satın almış muamelesi görme ihtimalim nedir ?
kalırmıyız gümrükte ?
10 adet
![]()
Bu işler şans işi hiç akla gelmeyen şeyler kapıya kadar geliyor, kesin geçer diye beklediğimiz şeyler takılıyor bazen.
Fedex yerine ingiltere yerel postası Royal mail kullansan air mail ile 2kg kadar ptt teslim geliyor.
Fedex ile 6.5 kg ağırlığında 5 malzemelik kolim geldi direk adrese teslim,
Fedex ile 5 kg ağırlığında TEK malzemelik kolim geldi, gümrükte taktılar 400 küsür lira ödeyip anca çıkardım.
Sonuç: Belirli bir işleyiş yok gibi görünüyor, tamamen şans.
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
fedex le hiç uğraşmayın,
Royal Air Mail ile biraz büyük bir korumalı zarf ile sorunsuz kapınıza kadar teslim olur eğer AŞIRI bir bedevilik durumunuz yok ise... %99.9 (:
Loading...
özel kargo ile hiç uğraşmayın bu işden para kazanıyorlar neticede normal ems usülü posta ile getirtin yurdumun postacıları daha vafalı bu konularda..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ne zaman ki sayın hökümetimiz bu fedex, mng vs kargolara gümrük yetkisi verdi,
aynı zamanda senin için gümrük işlemleri yapma yetkisi dealabiliyorlar,
o zamandan beri neyi isterlerse gümrük diye eve yazı gönderip 300 tl söğüşlüyorlar...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Aynen Ems de kural kitap belliki bazen esnek bile davranıyorlar normalde takılabilicek şeyleride geçiriyorlar bazen.. özelden hayatta bir şey getirmedim takılmadan getirtenler varmış ama çevremde ebaydan alışveriş yapıpda ups mng ile ürün alıp aldığı şey gümrüğe takılmayan adam çok az..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Özel kargo şirketlerinin eline düşmeye gör sonrası Allah kerim...
%95 takilmaz getirt direk, alt tarafi kapak saplamasi.
Ha iyice garanti istiyorsan soyle kutusundan cikartsinlar, patpata sarsin yollasinlar, o zaman %99.9 takilmadan kapina kadar gelir.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
kolinin belirtilen fiyatı önemli gibi geliyo bana fedex te. ben mocal oil cooler kit getirdim artı arp kapak saplamalarıda kutudaydı. 4 gün civarında elimde oldu...
evet malesef bu firmadan başka firmayla göndermeyiz diyorlar.kuzu kuzu alıyoruz...
Bazı firmalar paketi çok alengirli çok önemli birşey varmış gibi paketliyor buda gümrüğü işkinlendiriyor.Detaysız paketleme yapabiliyorsa onu söyleyin büyük ihtimal gelir.
Fatura kredi kartı paypal ödemesine göre işlem yapılıyor ona göre işlem sonucu ben mesela emusa intercooler içiniitiraz ettim 74 dolar diye hiç bedel almadilar haklı olursanız korkmayın birşey olmaz
fedex son 2 aydır herşeyi takıyor. en ufak dandik şeye bile 150 lira ordino ücreti istiyorlar özel bir gümrük firmasıyla anlaşmışlar insanları düdüklüyorlar resmen. umarım gözlerinden kaçar ve direk elinize ulaşır. ben son 3 aydır express posta kullanıyorum ordino almıyorlar en azından![]()
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)