BMW 3 Serisi 3.20Ci 1997 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100692027
sizce fiyatı nasıl bu fiyata alınırmı ?
BMW 3 Serisi 3.20Ci 1997 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100692027
sizce fiyatı nasıl bu fiyata alınırmı ?
Fıyat fazla gıbı geldı bana bıraz... Cabrıo dustu bu fıyatlara
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
vay ne yazmışım herkez bişey demiş
hayırlı olsun
öle bişey demedim ebeden nineden olsun isterse. doğru demiş güzel demiş 300bini yazmıs adam ben fiyata cok dedim kmye dedigim yok dikkat ettiysen araçı begendigmi belirttim ama benim hatta aileden gelen takıntı 3 haneli rakama ulaşan arabaya yanaşılmaz çok buyüzdende zamanında aşık olduğum 2 tane e36mızı değiştik
1881 - 193∞
Bu paralari etmez bir 3.20 coupe cok nadide temizlik, donanim ve km de olmadigi surece. 19 falan bence ederi. Bu paralara cok daha iyileri vardir
///Mürüvvette endaze olmaz.
Yaw bide soyle dusunun. Eger gercekten motor yeni yapildiysa deger. Sanziman icin sunu diyecegim e46 ile e36 nin sanzimani farkli mi ki?
Motor yeniyse duzgunse uzun sure kullanicaksan al masrafsiz binersin. Simdi gidip 200k kmdeki arabaya 21 vereceksin 50-60 bin km sonra motor istedigi zaman daha fazla masraf yapacaksin.
IN BOOST WE TRUST
Motor yaptığını ilanda belirtmemiş nedense. Kim yaptıysa konuşup, doğrulamakta fayda var. Duruşu güzel ama bence 21-22 max ederi.....
Okumadan imzalamam.....
BMW / 3 Serisi / 3.20Ci / 3.20 Cİ MMM POWERRR ACİLL sahibinden.com'da - 101154426 bu araçla pazarlık edilebilir.
tanımıyorum. favorilerimde duruyordu sadece
Piyasasını bilmediğim için rakam konusunda yorum yapamam da...
Kilometresini harbi harbi yazmış adam. Helal olsun
çok düşük km lerde bu kasa bmw bulmak artık çok zor...80km yazan 90km yazanların çoğu inandırıcı gelmiyor.Borusanda yada kofislerde tanıdık olucak.Yaşlı bir amca almış zamanında hala kullanıyor yeni kasa bmw geçicekte onlara haber ucuracak.zaten öle temiz arabaları onlar kapıyor.ilandaki araç biraz daha indirim yaparsa alınabilir bence...
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
piyasasını çok bilmem ancak, donanım olarak ciddi üst seviyede bi araç, özellikle koltuklarda birçok fonksiyon mevcut ve deri, çevremde gördüğüm birçok e36 da deri koltuk bile yok...
km olayına gelince, ben piyasada hiçbir e36 nın şu dönemde 250 300bin km nin altında olacağına inanmıyorum, adam babalar gibi yazmış 310bin diye...
ilk sahibi olduğumuz arabam 98 trafiğe çıkışlı ve şuan 400bin km de....
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)