Arkadaşlar ***** kurban bayramı sonu 29 ekim cumhuriyet bayramımızı kutluyoruz işyerimize evimize bügünden bayraklarımızı asalım bunlara en çok ihtiyacımız olan zamanlardan geçiyoruz![]()
Arkadaşlar ***** kurban bayramı sonu 29 ekim cumhuriyet bayramımızı kutluyoruz işyerimize evimize bügünden bayraklarımızı asalım bunlara en çok ihtiyacımız olan zamanlardan geçiyoruz![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Kutlama ve yürüyüşleri yasaklayan anlayışa inat bayrağımızı da asalım, sokaklara da çıkalım.. Varsa sokakta kutlamamızı engelleyecek yürek, gelsin bağdat caddesine de engellesin.. Görelim yüreklerini, götlerini..
Cumhuriyet Bayramının kutlanması 2 senedir yasaklanıyor.. + , - hesabı yapıp 2 dublex yol 1 one minutes uğruna buna sebep olan vatan hainleri kına yaksın müsait yerlerine..
kimse kusura bakmasında bu millet o VALİyi önüne katar da yürür...
yavşak vali işbaşında
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Türkiye Cumhuriyetinde Cumhuriyet Bayramı kutlanamıyor..
Bunu yasaklayanlara beddua etmiyorum.. Bunun yasaklayanları varedenlere beddua ediyorum.. Eşlerinden, çoluklarından, çocuklarından, 7 cedlerinden çıksın sabah akşam ettiğim beddular..
29 EKİM PAZARTESİ günü kadıköy belediyesinden iznli olarak offroad araçlarıyla 50 araçlık konvoyumuz suadiyeden start alıcak.
Kortejin önünde yer alıcaz herkezin bu güzel günde orda olmasını isterim...
Hiç bir baskının bizi ve bizim gibi vatanına topragına Cumhuriyetine bağlı insanları yıldıramıca aşikar olsun artık....
/// Swap 30
Amasya Valiliği de 29 Ekim'i pastane'de vereceği resepsiyonla kutlayacakmış..
Badem bıyıkları altından sırıtıyordur Türkiye Cumhuriyeti düşmanları, vatan hainleri...
bir komplo teoriside ben üretiyim ortaya tamamen komplo terosidir bir dayanağı yokdur.. sırf millet yürüyüş yapmasın bayramda memleketine gitsin diye benzin fiyatlarını indirdilerse ya...![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Ben sabah astim cama sabah.. Tatil suresince eve gitmeyecegim icin simdiden astim..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)