iyi günler arkadaşlar. önumuzdekı ay başı 195 50 15 kışlık lastıklerıme cc jantı takıcam. aynı zamanda 5cm eibach yayda almak istiyorum ancak araba sekme yapar mı veya amörtisörleri değişmeli mi ? şimdiden teşekkürler
iyi günler arkadaşlar. önumuzdekı ay başı 195 50 15 kışlık lastıklerıme cc jantı takıcam. aynı zamanda 5cm eibach yayda almak istiyorum ancak araba sekme yapar mı veya amörtisörleri değişmeli mi ? şimdiden teşekkürler
Bu sorularla ilgili çokça konu var.Peugeotta 5 CM yayda araç 5 cmden fazla düşüyor ve sekme basılan her araçta mecburen olur,tavsiyem amortisör millerinden biraz kısalttırman en azından sekme bir nebze azalır.
3.5 cm yay alıncada araba çok düşmez dediler . 5cm yay 45mm gibi bişey düşürüyormuş
5 cm gerçek eibach neden seksin ? Pug'ları bilmiyorum ama eibach'lar çok basmıyor...
okuduğum konulardan yola çıkarak bılgı edıneyım ıstedım. sekmiyorsa sıkıntı yok kardesım
bu konuda başka fikri olan ?
(106 206 yayları aynıdır, )
eski aracım da 206dıydı zaten,
Şuan 106ya biniyorum ve öntakımım : eibach 5 lik yay(4,5cm) + namiştain %25 sertleştirilmiş amartisör.
10 numara yoltutuşu.
H&R tavsiye ederim öyle hissedilir bi sekme yok cok yüksek süratler haricinde
5 cm yay ile sekme yapacagını sanmıyorum araştırmalarıma göre sekme yapmaz dıyorlar. eibach 5cm yay ve torsiyon düşecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)