Daha önceden izmirdeyim diye "istanbulda olsan altından girer üstünden geçeriz" diyen teyzeler işte burdayım. Şaka bi yana; klasmanında d segmenti olur. Stoka yakın Vti, RS olur, deneyelim çok sıkıldım![]()
Daha önceden izmirdeyim diye "istanbulda olsan altından girer üstünden geçeriz" diyen teyzeler işte burdayım. Şaka bi yana; klasmanında d segmenti olur. Stoka yakın Vti, RS olur, deneyelim çok sıkıldım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bizde çok sıkıldık abi izlemeye gelelim oluru varsa.![]()
enough ?
Bu gün seni ariycaktim izmirde bı paketim var diye rica edicektim istanbulda çıktın![]()
C R M performance
Olum nurdaysak buraya taşınmadıkaldırayım istersen.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
denemek için trafik ve polis yoğunluğu olabilir abi
edit: şimdi yoğunluk haritasına baktım trafik hiç bu kadar akıcı olmamıştı![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
abi deniyebiliceğimiz trafik olmayan açık yol yokki![]()
dün bakırkoyden 6.50 de çıktım 8.15 yenibosnada işyerindeydim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Beyler köprü dahil trafik yok. Bahane yapmayın la bana. Batu gel senle deneyek
www.honda-tech.com
Ankarayada gelişmiş yakında
Sen ne zaman uygunsan bana da uyar, hiç fark etmez.
CR-V ile denersek önce içimden geçer sonrasında da çevremde 20 kere sıfır çizersin diye tahmin ediyorumChrysler 300M araç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)