Hem şehir içi, hem de hafif off-road şartlarında bir araç arayışım varken aklıma Duster geldi. Bu videoya göre oldukça iyi gözüküyor. Sizce?
Dacia Duster - full 4x4 off-road test mud snow river ice water rocks - YouTube
Hem şehir içi, hem de hafif off-road şartlarında bir araç arayışım varken aklıma Duster geldi. Bu videoya göre oldukça iyi gözüküyor. Sizce?
Dacia Duster - full 4x4 off-road test mud snow river ice water rocks - YouTube
yalnız bahsedilen duster ve test drive yapılan duster bende izmirdekine katılmışdım 4x4 olan modeli.. 4x4 ü iyi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kaç arkadaşım bizim şirketin test aracına bindikten sonra Dacia neymiş birader, senin sayende sevdik demişliği vardır. Malzeme kalitesi çöptür, eski Renault parçalarından toplamadır. Şanzıman oranları da çöptür, hayattan bezdirir. Ama yakmaz. Bi de arazide nasıl gittiğini çözebilmiş değiliz, keçi gibi cidden.
Mt lastik, yükseltme, şnorkel. Güzel olurAma atıyorum 40bin tl araba 5 10 15 neyse off road için harcayacağıma 4.0 kare kasa alırım gürül gürül binerim . Ha yakıt olarak biri üzer biri güldürür o ayrı
Videosu varsa bakabilir miyiz . Üzerindekiler mt olsa görüntü 10 numara değişir, kaç içn yükseltme var acaba ya da kupa mı yükselttiniz
Araç güzel olmuş da daha çok kir tutması için mi mat siyah yapıyorsunuz![]()
üstündeki lastiklerde boş degil bf goodrich .işin sırrı amortisör sisteminde orjinal amortisörleri 5 para etmezjantlara spacer yaptırdım aluminyumda bn deviremediysem kimse deviremez .antalyada daha bu hafta yagmur yağmaya başladı inş sokucaz çamur deryalarının içine ama bikaç test yaptık kum tepelerinde iyiydi videosu maalesef yok olunca paylaşırım
bence de çok başarılı görünüyor videoda canlı şahit olmak başka olurdu tabi,
ek olarak sürücü becerisi de çok önemli diye düşünüyorum
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Kesinlikle 4 çekeri offroada homogolasyon edilirse güzel sonuçlar elde edilir.. farklı amaçlada projelendirebilinir misal modernizasyon mevcut kalitesini sürüş konforunu yükseltmek ses yol izalasyonu ile başlanıp gerekli donanımsal eksiklikleri giderilip ortaya kalite çıtası yükseltilmiş bir duster çıkartılabilinir tabi bunun içinde full paket 4 çekerli esp li falan güzel bir dusterla başlangıç yapmak en iyisi olur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
1.5 senedir 4x2 sini kullanıorum şantiyelerde,arazide, uludağ göllere bile çıktım.
95bin km oldu tık yok ne ön takım ne bişey! 4x4ünü alıcam yakın zamanda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)