2010 yılındaki araba firmalarının bağlantı şeması hoşuma gitti paylaşmak istedim biraz karmaşık ama bazılarının ilgisini çekebilir..
Resim biraz büyük ama büyük olması şemadaki ufak bağlantı noktalarını ve yazıları görmenizi sağlıyor..
![]()
2010 yılındaki araba firmalarının bağlantı şeması hoşuma gitti paylaşmak istedim biraz karmaşık ama bazılarının ilgisini çekebilir..
Resim biraz büyük ama büyük olması şemadaki ufak bağlantı noktalarını ve yazıları görmenizi sağlıyor..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
rusya metrosu bundan daha az karmaşıktır sanırım
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Ülkelere göre ve firmalara göre bi şema sanırım.Biraz karmaşık ama Mercedes-Benz,Smart,Maybach ' in ayni holding'e ait oldugunu anlamak zor değilYa da İtalyan grubu Alfa Romeo,Lancia,Ferrari ve Masserati'nin Fiat'la bi bağlantısı olduğu
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
özetle şöyle durum bütün firmalar kıyısından köşesinden bağlantı içindeler dötünüzü kollayın diyolar
ciddi tekelleşmeler mevcut bazı pazarlarda..
normal şemalarda ana firma vardır altından bir ok çıkar sahip olduğu markalar olur yani basittir bir soy ağacı gibi olur.. bunda hoşuma giden firmaların direk yada endirek dolaylı yoldan olan bağlantılarına kadar gösteriyor e harfi sanırım ortak kullanılan motorları gösteriyor m üreticiler ama onu tam çözemedim bunları yazarken bile hala resme bakıyorum![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bu şemayı oluşturan kişiyi ayakta alkışlıyorum![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
bmw merdcedes aynı sınıftalar anladıgım kadarıyla nıssan onunla hemen hemen aynı paylasımda honda onlara paralel ılerlıyo vw kafasına gore pıyasada kendı pazarını kurmus fort da aynı sekılde dogrumudur?harbıden bunu çozebılmek çok zor bınlık pazıl gıbı arkadas
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
vag grubu kendi metrosunu yapmis sanki ahuahhahaha
paylasim icin tesekkurler, arsivledim hemen..
If you have no LAG, you have no turbo..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)